local-stats-pixel fb-conv-api

Bērnības rotaļas...11

77 0

Ko es ar draugiem darīju bērnībā ? Kādas spēles pagalmā spēlējām ar ko nodarbojāmies ?Es domāju,ka jums visiem šīs spēles būs ļoti labi pazīstamas...

77 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

nu re nezini no sērkociņiem noskrubina sēru un ir viens uzrieznis ,un 2 skrūves uzgriezni līz pusei uzskrūvē uz skrūves ieber sēru un otru uzskrūvē virsu -pievelk met pret sienu lai ar vienu skrūves galu trāpa pa sienu -sanāk blīkšķis. var arī vienā galā piesiet maisiņu un nest gaisā .domu saprati?

5 0 atbildēt

Nu cik atceros pirmajam bija savādāki noteikumi, nu vismaz manā pusē.. Sadalās divās komandās uz pusēm, viena ķer otra slēpjas...Tad tie, kas slēpjas izdomā paroli un kad pretinieks kādu noķer tad spīdzina kamēr pasaka paroli vai nodod citus.

4 0 atbildēt

11.zinuemotion

3 0 atbildēt

gan 6 gan 7 saucās Klasītes (vismaz mūsu galā) Gumijas klasītēm bija jāizpilda lēcieni ar gumiju - 10 dažādi veidi un nedrīkst sajaukt. kad iziet visus veidus, paceļ gumiju augstāk un atkal jālec. 

Klasīšu paveidi - ar lecamauklu, ar bumbu. Nu jā un šeit minētie zīmētie uz zemes - tai skaitā gliemezītis - un ar gumiju. 

Nākamajā pastāti par "Krāsām", "Kvadrātiem" un "Kāpostiem". ā un par to spēli, kur visi sastinga pozās. un par to spēli, kur jāmin ar cik soļiem tiksi līdz spēles vadītājam.

 

ak, atmiņas emotion

3 0 atbildēt

... Un dators tolaik nemaz nebija vajadzīgs emotion 11. atceros, cauram dienam dzivojāmies pie  mājas stūra un mētājam tās skrūves pret sienu emotion

3 0 atbildēt

Eh...tagad jau laikam bērniem ir citas vērtības emotion

3 0 atbildēt
Ahh, to visu vel paspēju piedzīvot tieši pirms tā, ka visiem nopirka datorus a man nē... Vilku aiz ausīm korišus ārā... xD
2 0 atbildēt

11.ir bīstams,skrūve aizlido lodes ātrumā.emotion

1 0 atbildēt
hop hop hop gadījumā nau vnk klasītes?! un bija viena līdzīga tikai zīmēja "gliemezīša" formā (neatceros īsti)...
1 0 atbildēt

Jā bet labi ka Jānīts bija puisīts, savādāk viņam vispār bērnībā nebūtu bijis ar ko spēlēties. emotion

0 0 atbildēt