local-stats-pixel fb-conv-api

Ātrākie bērnu ratiņi pasaulē!6

80 6

Ratiņiem ir a125cc dzinējs un ratiņu maksimālais ātrums ir 80km/h. Nezinu, kā Jums, bet, manuprāt, kam gan tas ir vajadzīgs? Cilvēki laikam kļūst arvien slinkāki un slinkāki un meklē jaunas alternatīvas. Pagaidām, manuprāt, viņi nav nemaz tik droši un nekad nevar zināt kas var notikt, un kādas var būt sekas.

80 6 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

kruti. sīkais jau nobērnības tiek audzināts pie ātruma, pahodu nākamais Šumahers.

12 2 atbildēt

par gaisa spilveniem diez arī ir padomāts?

p.s. ļoti ceru, ka padomāts arī par drošību - kad tētis atlaiž ratus, tie automātiski apstājas (vai samazina ātrumu) nevis turpina traukties lielajā ātrumā emotion

9 0 atbildēt

Nepatīk tas spīdīgais metāla korpuss, tāds nemīlīgs mazajam... Drošivien tā manta ir arī trokšņaiņa... Manā skatījumā - noteikti kaut kas nepiemērots mazam bērniņam.

1 0 atbildēt

ķiniešu motors.. heh nēsmu nemaz pārsteigts... bet patiesibā man tas izskatās nožēlojami... nevajag bērnu taisit, tad varēsi braukt kautvai ar 125cc moci, nevis ņemties  gar bērnu ratiņiem un modificēt tos..  pēc bildēm čalis ari izskatas tipisks house husband pieklājigā kreklā, un kaklasaitē,  kas caurām dienām rūpējas par sīko, nevis dara kautko normālu.. zemāk vairs nav kur krists emotion cerams ka es tāds nekad nebūšu...

0 0 atbildēt

Cerams, bērns tajā kulbā nebija īsts.

0 0 atbildēt

Pati ideja man patik, bet vajadzetu motoru ar kautko mazak jadigu un veseligaku aizvietot. Jo shaubos vai baigi veseligi mazajam butu elpot degvielu. Anyway ja butu kads elektromotors tad butu jau labak.

0 0 atbildēt