local-stats-pixel fb-conv-api

Atkal manējās bildes.26

66 16

šoreiz šajā rakstā būs bildes ar cilvēkiem.

jauku skatīšanos.

Zinu, ka bildes ir maz.

66 16 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000

man likās,ka šādas bildes liek galerijās, nevis rakstus taisa

2 0 atbildēt

 

Tur kāda māksla vai stils? patiesībā pavisam tizliemotion

3 3 atbildēt

psc... nebuutu uzraxtiijis ka taas ir Tavas bildes.. neviesn neko neteiktu.. tgd spreegaa.. cik nav spokos bildes ar visaadaam fignjaam pats arii esu licis bildes un neviens nekpo man nav teicis.. taapeec luudzu MUTIITES... :D un baudaam galeriju... 

2 2 atbildēt

Cīši nožēlojami.

5 6 atbildēt

kāds sakars?

2 4 atbildēt

a man vienīgajam Poh emotion????

2 4 atbildēt

1. man prieks par tevi. 2. runa iet par rakstu kā tādu. 3. uzskaiti, kur bija 7.reizes pateikts. 4. nebūtu gan jācepjās par tiem rakstiem, jo tajos rakstos ir baudāmas un skaistas fotogrāfijas.nevis 7. bildes, kurās kkādas meitenes pārsvarā aizklāj vai nerāda savu seju. ar ko tas norāda uz to, ka šī bildēm nav ne zemteksta, ne tēmas. vnk bezjēgā saliktas bildes. 5. nu izlasi gan, ja neesi lasijis/usi. un jā autorei ir tiesības likt savas bildes, vai savus mākslas darbus, tad nevajag aizmirst par to, ka katram lietotājam ir tiesības izteikt savu viedokli. es to izteicu un autore man atbildēja, bet kāpēc tu iejaucies es tiešām nesaprotu. peace dude.

1 4 atbildēt

tam ir domātas galerijas gan draugos gan spokos. savas bildes nav jāliek kā raksts. nevienam tas neinteresē, katram ir savas.

3 8 atbildēt