local-stats-pixel fb-conv-api

Asorti šodienai (30.07.2015 )4

232 2

Sirsnīgs čau spocēniem ceturtdienā,rīkosimies tā lai ši diena mums sanāktu veiksmīga.emotion

***

Ielas kreisaja puse ir 3 stavu maja, kura ir domaata prieksh sieveiteem. Ieejot ieksha uz pirma staava durviim rakstiits (sievieteem kuras grib tikaij seksu). Sievietes kaap pa kaapnem uz otro staavu, tur uz durviim rakstiits (sievieteem kuras veelas seksu ar sharmantu viirieti). Sievietes kaap augstaak tur uz durviim rakstiits (sivieteem kuras veelas parunaat ar virieti un pavadiit romantisku nakti). Visas sievites protams ienaak shajaa telpaa. Ielas labajaa pusee ir taada pasha maaj tikaij domaata vierieshim un virieshi taalaak par pirmo staavu netiek!

***

Bija pazudusi orbit gumija ar piparmētru garšu Santa jautā: Kur palika orbit paciņa.? Alina atbild:Kāda orbit paciņa?Cik gara?Cik plata?Kādā krāsā? Santa apjukusi atbild:Kā lai es zinu kāda viņa bija?! Alina:Zini es laikam viņu nebūšu redzējusi.? Santa:Tiešām? Alina:Nezinu!Laikam NĒ.! - ALINA sēdēja dīvānā un tumsā skatījās šausmu filmu..Un tad viņa nobijās un skaļi pateica. REKUR IR TAVA ORBIT PACIŅA PIEE MANĪĪMM.. Zem spilvena ;D Santa:Nu Alin tad dod šurp.. Alina:UPS Pazuda.. SANTA UN ALINA KOPĀ SAKA: LIENE fiksi dod šurp :@

***

Saimniekam meita - skaistule. Viņa kaimiņpuisim, kas viņā ieskatījies saka, kad nāksi labot akas vindu, tēvs tev piedāvās aizjūru vīnus - nedzer! Viņš tev piedāvās naudu - neņem! Tikai vienu sarūsējošu nagliņu paprasi no saremontētās akas. Brūtgāns salabo akas vindu, tēvs sola aizjūtu vīna nodzerties - puisis stalts, nav dzērājs - nedzer. Meitas tēvs piedāvā naudu - puisis godīgs, pats var nopelnīt un potenciālajam vīra tēvam izpalīdzēt - naudu neņem. Puisis tikai paprasa vienu sarūsējušu nagliņu, no akas vindas. Kad puisis jau gabalā - tēvs apķer meitu un saka: "Ui, kur labi mēs viņu apčakarējām!"

« 1  2  3  4  5 »
232 2 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

nevar jau normali raxtu chekot...tas reklamas VNK ir npar daudz...spoki sak palikt par reklamu vietni...besiii :@

15 0 atbildēt

45. Nebūs labi emotion

3 0 atbildēt

9. Kad saproti ,ka ne velti mācījies fiziku.

2 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt