local-stats-pixel fb-conv-api

Asorti šodienai. (20.12. 2015 )2

225 1

Sveiks svētdienā. Kā parasti saku,arī ši diena lai mums ir veiksmīga. emotion

****

Augļu kūka.

Recepte Augļu kūkai, kuru būtu vēlams pagatavot vakarā pēc grūtās darba dieniņas.

Vajadzīgie produkti:
* 1 tase ūdens
* 1 tase cukurs
* 4 lielas olas
* 2 tases žāvētu augļu (rozīnes, āboli, vīģes, aprikozes)
* 1 tējkarote sodas
* 1 tase brūnā cukura
* citronu sula
* rieksti
* 1 pudele viskija ( ieteicams 0,7l tilpums)

Pagatavošanas gaita:
* Nogaršojiet viskiju, lai pārliecinātos, ka tas ir kvalitatīvs. Paņemiet lielu glāzi! Vēlreiz nogaršojiet, lai tiešām būtu drošs, ka šis ir labs viskijs. Izdzeriet visu glāzi! Atkārtojiet šo procesu vēlreiz!
* Ieslēdziet elektrisko mikseri un sakuliet vienu paciņu sviesta lielā ietilpīgā bļodā. Pievienojiet vienu tējkaroti cukuru.
* Pārbaudiet vai viskijs vēl joprojām nav zaudējis savas burvīgās īpašības. Iedzeriet vēl vienu glāzi šo gardo dzērienu!
* Izslēdziet, taču beidzot to mikseri! Sasitiet 2 olas un pievienojiet tās lielās bļodas saturam. Ieberiet bļodā arī žāvētos augļus un turpiniet kult! Ja augļi saķeras miksera lāpstiņās, tad ar skrūvgrieža palīdzību lāpstiņas iztīriet!
* Vēlreiz iedzeriet viskiju, lai nomierinātu garšas kārpiņas. Jā, tagad mīklai pieberiet divas tases sāls! Vai ko citu, principā vienalga! Kuru gan tas uztrauc??? Iedzeriet viskiju!
* Jā, pieturieties pie galda stūra! Pievienojiet mīklai citrona sulu un riekstus, tējkaroti cukura vai vienalga ko. Pievienojiet mīklai to, ko vēl varat atrast!
* Ieslēdziet krāsni! Uzgrieziet 350 0 temperatūru!!! Uzmanieties no galda stūriem, kuri skrien jums virsū!!! Izmetiet piedegušo kūku pa logu! Neaizmirstiet pārbaudīt VISKIJU!
* Dodieties gulēt! Nu, kuram tad vispār garšo augļu kūkas?!?

____ atrasts internetā ____










« 1  2  3  4  5 »
225 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

 emotion  Tā neko.  

14 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt