local-stats-pixel fb-conv-api

Asorti šodienai (05.03.2016.)4

306 1

Labdien,sestdien;a,šodien brīvdiena un var šo dienu pavadīt mierīgā gaisotnē. emotion

****

Zvēriem apnicis pa smiltīm un dubļiem staigāt. Šie nolemj uzbūvēt labu ceļu. Nu ceļš uzbūvēts, bet kas varēs pa to iet? Noliek zaķi par kontrolieri. Nāk lapsa - jā var vieglais. Āpsis - arī vieglais - aiziet. Nāk briedis - tu nē, tu esi smagais. Parādās kamielis. Šitāds nav redzēts. Zaķis palien apakšā, papēta, izlien ārā un saka - nevarēs - tu esi smagais - tev SCANIA kardāns .

****

Indiešu tirgus laukums. Stāv viens pārdevējs pie ziloņa. Pienāk tūrists un jautā: - Jūs nevarētu pateikt cik ir pulkstens? - Tūlīt - pārdevējs uzsit zilonim pa pautiem un pasaka pareizu laiku. Tūrists pārsteigts par tādu metodi. Pēc kāda laika atkal prasa: - Atvainojiet cik pulkstens? - Tūlīt - atkal pārdevējs uzsit zilonim pa pautiem un pasaka pulksteni. Tūrists vēl joprojām nesaprot kā var pateikt cik pulkstens pēc ziloņa pautiem. Pieiet tūrists trešo reizi pie pārdevēja. Atkal jautā: - Atvainojiet, cik pulkstens? - Tūlīt - un atkal pārdevējs uzsit zilonim pa pautiem un pasaka. Tūrists nevar izprast un pajautā: - Bet kā jūs tā pēc ziloņa pautiem varat noteikt cik ir pulkstens? - Ta ne jau pēc pautiem nosaku to pulksteni. Laukuma otrā pusē ir pulkstenis. Vienkārši pasitu malā, lai varu redzēt to pulksteni.

***

Gruzīns brauc kravas auto un redz uz ceļa stopojam meiteni. Viņš pietur, un meitene lūdz aizvest līdz tuvējai pilsētai, par to solot seksu. Gruzīns, protams, piekrīt, meitene iekāpj, un abi brauc tālāk. Pa ceļam pasažierei ievajagas pa mazam, tāpēc mežmalā auto tiek apstādināts, un viņa ieskrien krūmos. Paiet brīdis, bet meitenes nav. Gruzīns, pagalam noraizējies, dodas mežā viņu meklēt un drīz vien ierauga pazudušo ar nolaistām biksēm un bēgot no vēl viena gruzīna. Šoferis sauc:
- Brāl, ko tu dari! Tā taču ir mana meitene!
- Piedod, brāl! Eju pa mežu un skatos - skrien pa mežu kaila. Nodomāju - savvaļas!

______________________________________________________________________________________________________

« 1  2  3  4  5 »
306 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

 emotion  emotion   

16 1 atbildēt

9. Pa skaisto.  emotion 

4 1 atbildēt
34. bildi- to vajadzēja piespēlēt RAZIELA galerijai recepšu sadaļā - "Iedvesmai Lieldienu galdam- falšais zaķis" emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion
2 0 atbildēt

44. Ģimene atkal pilnā sastāvā... emotion 

2 1 atbildēt