local-stats-pixel fb-conv-api

Apgāžam pieņēmumus... jeb ''Kā suns ar kaķi17

236 9
236 9 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

satriecošs suns,kaut cilveki ta viens par otru uztrauktos un rupetosemotion

11 0 atbildēt

Cik skaisti,gaidu turpinājumu

7 0 atbildēt

Šie dzīvnieki pēc dabas nepacieš viens otru. Protams, mājas apstākļos, viens pie otra pierod un sadraudzējas. 

Laukos man ir 2 suņi, viens ne acu gala neieredz kaķus, otram pie kājas šie kaķi. Tā kā šajā rakstā nekas nav ne apgāzts ne pretēji pierādīts.

Par haskijiem - pirmoreizi dzirdu, ka nepaklausīgi, tie ir vieni no paklausīgākajiem dzīvniekiem (protams saimniekam).  Grūti audzināmi - grūti ir arī no rītiem bārdu noskūt. Ja šos šuneļus uzņemās turēt, fiziski noslogot, tad arī jārēķinās ar to, jo nav tie mazie klēpju žurkulēni, kuriem tik iedod ēst, uzvelc rozā lupatas un viss.

0 0 atbildēt

AWWWWWWWWWW incoming 

0 0 atbildēt

Super. Es arī tam pilnībā piekrītu, ka suņi ar kaķiem sadzīvo. Man pašai ir vilka - laikas jauktene, un 3 runcīši, viens runcītis ir salīdzinoši jaunpienācējs. Ar pirmo kaķi sunīte iedraudzējās ātri. Viņai gan nepatīk kaķi, bet esam iemācījuši vismaz savus kaķus mīlēt, cienīt respektēt, ar otro kaķi mazliet bija problēmas, jo kaķis mēģināja kauties, un reiz pat saskrāpēja sunītei aci, nācās doties pie veta, bet nu tas ir pāgātnē un aizmirsts, ar trešo kaķi, kastrētu runcīti no patversmes pagaidām ir problēmas, sunīte grib draudzēties, bet runčuks izrāda nepārprotamu agresiju, un grib uzbrukt sunei. Bet cīnos, gan jau, palēnām viņš pieņems suņa draudzību. Ar diviem vecākajiem kaķiem sunīte dala ēdiena bļodiņu, gultas vietu, dzīvo mierā un saticībā.

Raksts super pozitīvs :)

0 0 atbildēt
Forš rakstiņs ;) un tavi suņi ir tik skaisti mana mīļākā suga + par rakstiņu ;)
0 0 atbildēt

Man ir 2.5 gadu vecs labrodora retrīvers un mājā ap vasaru parādijās peles,tā jau vienalga,kā nekā lauku māja,bet viņas cēla baigo trobeli,paņēmām 3 mēnešus vecu norvēģijas meža kaķi,no sākuma domājām ka suns vai kaķis,vai arī abi divi viens otru ieraugot infarktu noķers,bet mēneša laikā aprada,un tagad pat guļ vienā un tajā pašā vietā.

0 0 atbildēt

7. Laikam viņam jau besī emotion 

0 0 atbildēt

Neveins nesaka, ka vienā mājā dzīvojoši suns ar kaķi kaškējas. Bet suņiem un kaķiem ir pilnīgi atškirīgas ķermeņa valodas - kā rezultātā suns, kam nav kaķis māj\as uz ielas mierīgā kaķī redz izaicinājumu, tāpēc jā, šie dzīvnieki tomēr vairāk nesatiek.

0 0 atbildēt

Septītajā skaistās acis 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt