local-stats-pixel fb-conv-api

Anti-Praid protesti pasaulē283

269 11

Tātad ātri pie mums Rīgā norisināsies Geju un Lezbiešu praida gājiens! Tāpēc netā apskatiju vai tikai mēs esam tādi MEŽOŅI, kas nesaprot konkrētos īpatņus. Bet kā izrādās Visā pasaulē ir plaši ANTI-PRAIDU protesti. Tāpēc ievietoju bildes vietu nosaukumiem kur šādi protesti notiek. Atliek padomāt vai ši ĪPATŅU grupa nav aizgājusi par tālu ar savu IZRĀDĪŠANOS. Man personiski nekas nav pret viņiem, jo mani neinterese, ko un kā viņi dara! Bet man liekas nepieņemami tas, ka viņi savu novirzi uzspiež sabiedrībai un uzskata to par normālu! KUR IR MŪSU ĢIMENES VĒRTĪBAS! Manuprāt šāda izrādīšanas ir nepieņemama gan Latvijā, gan pasaulē. Vērtējiet, domājiet!

« 1  2  3 »
269 11 283 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 283

0/2000

9. Antichrist obama emotion

0 0 atbildēt

Tātad cilvēks ir zīdītājs, vairošanās tam ir kā visam zīdītājam vai ne? Tur nekā nevar darīt savādāk ne cilvēks ne dzīvnieks nevar piedzimt, ka vienkārši kopojoties klasiskā veidā... :D

Savukārt runājot par ģimeni, dabā vienkārši nav piemēru ar tik ilgu pieaugšanas laiku... Ja TU bērnu palaidīsi savā vaļā pēc 3 gdiem viņš mirs.. Nevaig sagrozīt manus vārdus.... Ja tu neredzi tādas acīmredzamas lietas tad es pat nezinu tad nav brīnums ka tev var iestāstīt ka daikts pakaļā ir normāli.

0 0 atbildēt

Es nerunāju par visu robežu pārkāpšanu, bet gan atļaušanu cilvēkiem mīlēt to ko viņi grib ( un nerunājot par pedofīliju, zoofīliju vai kur nu vēl nekrofīliju)

0 0 atbildēt

Lai viņi dzīvo , tikai dieva dēļ lai neadoptē bērnus .

0 0 atbildēt

tu pienjem ka tevi varetu pārvērst homoskeksuāla cilvēka...?

0 0 atbildēt

es uzskatu ka šie cilvēki ir normāli cilvēki. un ka viņi nav pelnījuši nevajadzīgu nosodījumu. un atstumtība nevienmēr ir slikta. tā ļauj aizdomāties. un skaties ka nākotnē neizaugs sabiedrība kur tiks pieņemtas dažadas vertibas, lietas un cilvēki. jo tas būtu labākais. 

jo šis naids pret homo, man šobrid spēcīgi atgādina hitlera naidu pret ebrejiem. un man izksatas ka musu sabiedribu holokaustam noskanjot nebutu gruti. jo argumenti tiek izmantoti gandriz mats mata tadi paši.. bet nu darīšana jūsu. Bet teikšu atklāti ši sabiedriba mani biedē. Cilvēkiem ar citādākiem uzskatiem ir jābaidās no sabiedrības. Vai tas ir normāli mans jaunais draugs?

0 0 atbildēt

Nēvēlos piekrist! Ja tu saki, ka vajag izkopt garīgās un morālās vērtības, bet pats domā kā pārmācīts Bībeles māceklis, kura domāšana ir apstājusies 500 gadus atpakaļ! Kaut dibina savu valsti! Mudaks! :D Domā ko raksti, jo, ja vajag attīstīties intelektuāli, tad vajadzētu pieņemt šādus cilvēkus kā normu, integrēt sabiedrībā. Šī nav īstā vieta, kur risināt šos  jautājumus, bet zini - dažus gejus,ko zinu uzskatu par normālākiem cilvēkiem nekā daudzus hetero!

0 0 atbildēt

Vienkārši jāļauj viņiem tajos gājienos to savu Mīlestību sludināt bez policijas eskorta un žoga :D Tad redzēs cik ļoti viņus mīl :D personīgi man tas nav peiņemams, tas nav NORMĀLI kā viņi mums te cenšas ieskaidrot tā lieta ir jāpēta jo Manuprāt tā tomēr ir slimība lai arī gudrie Eropas ārsti to ir svītrojuši no slimību saraksta

0 0 atbildēt

Velviens pierādījums ka cilvēki ir stulbi emotion

0 0 atbildēt

Skatos daži te baigi cepas emotion

0 0 atbildēt

Nu tas nav normāli...Tač lai cilvēkiem ir tāda orientācija kādu viņi grib...+tas teksts '''God hates you' galīgi nav patiesība....

0 0 atbildēt

bet es sevi nenolieku. es esmu dīvains, bet ess uzskatu ka lielāka daļa sabiedrības ir neinteresanti, un manuprāt ne pārāk forši, lai neteiktu galīgi garām, lidz ar to būt dīvainam ir labākais kas varetu būt. tas ka tu dīvainību uzskati par ko sliktu ir tīri tavs subjektīvais viedoklis, un manuprāt problēma. 

0 0 atbildēt

Bļa tu runā tā it kā visa pasaule būtu homoseksuāļi.  C'moon viņi ir tik maza daļa no visiem cilvēkiem ka tas PILNĪGI neietekmē sugas turpināšanos. Zini tad drīzāk šeit var uzsākt strīdīgu diskusiju par resniem cilvēkiem kurus neviens negrib un zini ko viņi nepilda savu pienākumu jo nav skaisti un neturpina sugu. Oh nooo.

0 0 atbildēt

Domājat ko gribat ,bet nu man liekas ar laiku viņi sapratīs ka gejiem būt ir nepareizi un pacentīsies izveidot ģimeni nevis ānusu masēšanu. emotion

1 1 atbildēt

tā jau Latvijā dzimstība ir mazākā šitajā galā .. ko darīs ja puse būs zilīšu fui.... audzēs kokos štoļi 

un esmu tikai ANTI dēļ tā ka pēc visiem dabas likumiem nekas no viena dzimuma attiecībā nevar sanākt >>> (JA KAS)! tas tik tāpat kā ar savu dūri dzīvot visu mūžu .. vajag vairāk iet ārā un komunicēties UN sievietes beidzat būt tik faking izvēlīgasnav jau brīnums ka te dažam labam apnīk un ir tik slinki ka ķeras klāt vieglākam cauruma 

0 0 atbildēt

Pasaulē vispār nav tādu "normāls" un "nenormāls". Ir tikai katram konkrētajam cilvēkam pieņemamās un nepieņemamās lietas. Pats būdams heteroseksuālis, atbalstu gan homoseksualitāti, gan praidu, taču piekrītu, ka Latvijā to rīkot nevajadzētu. Šeit no tā tik un tā nebūs nekādas jēgas, jo lielākā daļa latviešu ir vieni lieli viduslaiku rējēji un vairs nekas. Tādu cilvēku dēļ homoseksuāļiem ir jāslēpj tas, kas mūsu pasaulei visvairāk ir vajadzīgs - mīlestība. Pilnīgi savādāk tas ir tajās valstīs, kurās ir atļautas viendzimuma laulības un kur visiem ir vienalga, kāds tu esi. Latvija šajā ziņā ļoti tālu atpaliek. 

0 0 atbildēt

Tak, lai dara ko grib savā intīmajā dzīvē - mājās! Bet nafig vajag rādīt sliktu piemēru jaunatnei, parādot gājienos, kas viņi tādi ir un ar ko viņi nodarbojas, apgānot evolūciju.

0 0 atbildēt

9 - var redzēt ka ASV emotion 

0 0 atbildēt

Piekrītu raksta autora viedoklim. Lai jau cilvēki dzīvo, kā grib. Viņu privātā dzīve. Bet, jā, sabiedrībai sevi ar šāda tipa gājieniem uzspiest nevajag. Tas vairo un vairos vēl vairāk negāciju.

Domājot par bērnu adopciju, tas jau ir diskutējami. Salīdzinoši daži  homoseksuālie pāri var būt pat labāki par heteroseksuālajiem. To visu nosaka dzīves uztvere, stils, domāšana un vērtības. Piemēram, kas škiet labāks? Sociāli nelabvēlīga heterosekuāla daudzbērnu vai materiāli nodrošināta homoseksuāla ģimene (varbūt gluži, ne tādi salīdzinājumi, bet iespējama dzīves situācija, runājot par adopciju) ?

Es šeit neslavinu homoseksuālos. Vienkārši paužu savu attieksmi par to, ka cilvēki ir dažādi un ka ne vienmēr atšķirīgais ir slikts.

Konservatīvisms uzskatos progresu neveicina.

0 0 atbildēt

kas te īsti ir?kaut kāds zilo klubs vai?nenormāli daudzi aizstāv tos ķertos sūdu stumditājus

2 2 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »