local-stats-pixel fb-conv-api

Anti-Praid protesti pasaulē283

269 11

Tātad ātri pie mums Rīgā norisināsies Geju un Lezbiešu praida gājiens! Tāpēc netā apskatiju vai tikai mēs esam tādi MEŽOŅI, kas nesaprot konkrētos īpatņus. Bet kā izrādās Visā pasaulē ir plaši ANTI-PRAIDU protesti. Tāpēc ievietoju bildes vietu nosaukumiem kur šādi protesti notiek. Atliek padomāt vai ši ĪPATŅU grupa nav aizgājusi par tālu ar savu IZRĀDĪŠANOS. Man personiski nekas nav pret viņiem, jo mani neinterese, ko un kā viņi dara! Bet man liekas nepieņemami tas, ka viņi savu novirzi uzspiež sabiedrībai un uzskata to par normālu! KUR IR MŪSU ĢIMENES VĒRTĪBAS! Manuprāt šāda izrādīšanas ir nepieņemama gan Latvijā, gan pasaulē. Vērtējiet, domājiet!

« 1  2  3 »
269 11 283 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 283

0/2000

A man patīk divi vīrieši,kas skūpstās!Patīk!un man ir glūzi vienalga a rko kurš guļ savā guļamistabā vai,ka viņi tur iet pa ielām.Galīgs po!

1 0 atbildēt

Aunu bars aizies paprotestees - ar suudinjiem pameetaasies :) Naakamajaa dienaa atgrieziisies pie savas nozheelojamaas dziiviites (darbs, kuraa nemaksaa, sieva kas neklausa, izgliitiiba, kuru ir nodzeeris, dziives meerkji , kurus neredz kaa sasniegt utt.) taapeec pievienojaas aunu baram, lai par savu nesdzevushos dziivi izgaastu dusmas uz vinjiem, kas redz savaadaaki nedaudz... un tas vienalga kaadi - kaut vai citi - piemeeram Eebreji, Vecie cilveeki vai invaliidi!! Tam vairs nav nekaadas noziimes!

1 0 atbildēt

Vēl gribējuj piebilst, ka VISLIELĀKIE HOMOFOBI parasti ir SLĒPTIE GEJI

1 0 atbildēt

Heteroseksuāla laulība ir bijusi jau ilgus laikus un nav mainījusies;sievietes vēl aizvien ir privātīpašums;melnādainie vēl aizvien nevar laulāties ar baltajiem;un laulības šķiršana vēl aizvien ir nelegāla.

Protams,homoseksuāli vecāki uzaudzinās homoseksuālus bērnus,ņemot vērā,ka heteroseksuāli vecāki uzaudzina tikai heteroseksuālus bērnus.

1 0 atbildēt

kas ko? kas pie suda tikko notika. tu vienubrid man parmet divainibu, un tgad ko..? es sanaku vardarbigs pedofils..?? es nesaprotu ko tu tur putrojies.. 

1 0 atbildēt

Nesaprotu kāda viņiem darīšana ko citi cilvēki mīl. Galvenais taču ir, ka tu kādu mīli un dzīvo saticīgi nevis esi baigais vecis ar baigo čiku kura tev liekas nenormāli tizla, toties viņai ir lieli pupi. UN kādēļ tie protestanti ņem  un liek arī bērniem turēt tos plakātus. Interesanti, ko viņi paši darītu, ja viņu mazais dēliņš pie viņiem pienāktu un teiktu : mammu, tēti man patīk puiši. 

1 0 atbildēt

Neesam biš pārcentušies ar pēcnācēju radīšanu? Nu jau ir 7 miljardi.  Zinu, ka izklausīšos pēc traka hipija, bet to, ka tagad pieaug impotentu un homīšu skaists var uztvert kā dabisku zemes aizsargāšanas veidu no pārapdzīvošanās, jeb aizsargāšanās reakcija pret nelbavēlīgiem organismiem  ^^ Tā kā nākotnes vārdā homoseksuālismu vajadzētu tieši popularizēt ( it īpaši Āzijā un Āfrikā)

1 0 atbildēt

Bwahahhahahaha..cool story bro, needs more dragons n'shit. Aids ir labratorijā radīta slimība lai uz to pelnītu naudu. Tas ko tu tagad stāsti par pērtiķiem ir ņemts no viena joka kas ir vienkārši tizluma iespaidā izplatījies kā kaut kas bezmaz patiess. Taču vaig painteresēties vairāk. tāpat kā zāles pret aids un visām citām slimībām jau ir sen izveidotas. Par šo ekonomiju ilgi un sīki var runāt bet tagad runa iet par orentācijām un tajās tu esi tikpat muļķīgs. Jā protams kamēr tu drāzīsi kādu citu pakaļā Latvijā ienāks dahujā arābi un tevi paverdzinās un liks tev slaukt kamieļus..bļāāa bezsakars kaut kāds. ŅEM UN ATTĪSTI SEVI nevis gudri dirs pa to ka viss degradējas.

1 0 atbildēt

Bet mīļais cilvēk, arī es pati, protams, neuzskatu, ka viņiem būtu jārīko savas parādes utt.BET vai viņi rīkotu parādes, ja viņiem, piemēram, ļautu kaut vai aprecēties? Nav taču mūsu darīšana vai viņi precas vai nē, tā tikai viņi apliecina savu mīlestību viens otram. Mūsdienās daudzi pat neēd veselīgi un arī krūtis daudzām nav dabiskas. Domāju, mums visiem, taču būtu daudz vieglāk dzīvot pieņemot to, ka ne visi domā vienādi. Pedofīliju un zoofīliju nejauc pa vidu kaut kam ko var izlemt 2 cilvēki viņi taču viens otru, atvainojos, neņem priekšā bez otra piekrišanas.

1 0 atbildēt

daba viss kka sakartojas ta ka tam butu jabut. njemot vera ka cilveku skaits ir 7 + miljardi, un turpina strauji pieaugt, varam pienjemt ka ši novirze no tevis sauktas normas, nav nekas cits, ka vismaz nedaudz censties ierobežot cilveku vairošanos uz šīs planētas, līdz ar to ir pilnībā normāla parādība. 

 

turklāt, cilvēki dara daudzko kas nav pieņemams vai normāls. 

savas sugas iznīcināšana, masveidā. slepkavības ar iepriekšēju nodomu. instinktu apspiešana. tā pati reliģija. alkoholisms. narkotiku lietošana utt un ta joprojām. 

protams uzskatu ka butu jaturas pie dabiska utt, bet tai pat laika jasaprot ka cilveks ir aizgajis loti ačgārnu  atīstibas ceļu, lidz ar to novirzes no tās tevis sauktās normas, ir absoluit saprotamas, pat loģiskas. 

jo salīdzinot cilvēka evolūciju, un dzīvnieku, es domāju ka ir redzams, ka cilvāks evolucionē pilnīgi savādāka veidā. 

tavs arguments ir ļoti vājš. Ja par to tā nopietnāk aizdomājas. Tev tā nešķiet??

1 0 atbildēt

Cilvēki neatminamos laikos ir apcēluši savādākos, nepadomājot, ka viņš vienkārši ir savādāks, nevis sliktāks. Piemērs- 60mitie gadi Amerikā, kad bija ļoti izteikts rasisms. Tas pats arī tagad, cilvēki mazliet iestrēguši savā aprobežotībā, ne? Un vislielākais iemesls, kāpēc cilvēki tā dara, ko mēs jau visi zinām, ir- zema pašapziņa. Tad, kur ir problēma vienkārši tam nepievērst uzmanību? Nepatīk tev viņi, neej uz praidu, atbalsti viņus- ej, nevis, atvainojos, nodirs šos cilvēkus no galvas līdz kājām.

P.S. Lielisks piemērs ir šis raksts- var jau saprast, ka autors vēlas pievērst uzmanību un celt savu pašapziņu.

1 0 atbildēt

Uz anti praidu protestu bērnus vest??emotion

1 0 atbildēt

Man geji nav traucējuši un netraucēs. Lai jau mīl viens otru, galvenais, ka jūtas labi.

Vēl nesaprotu tos protestus... Kāda jēga? Kāpēc nevar protestēt pa nopietnām lietām?

2 1 atbildēt

Pasaulē vispār nav tādu "normāls" un "nenormāls". Ir tikai katram konkrētajam cilvēkam pieņemamās un nepieņemamās lietas. Pats būdams heteroseksuālis, atbalstu gan homoseksualitāti, gan praidu, taču piekrītu, ka Latvijā to rīkot nevajadzētu. Šeit no tā tik un tā nebūs nekādas jēgas, jo lielākā daļa latviešu ir vieni lieli viduslaiku rējēji un vairs nekas. Tādu cilvēku dēļ homoseksuāļiem ir jāslēpj tas, kas mūsu pasaulei visvairāk ir vajadzīgs - mīlestība. Pilnīgi savādāk tas ir tajās valstīs, kurās ir atļautas viendzimuma laulības un kur visiem ir vienalga, kāds tu esi. Latvija šajā ziņā ļoti tālu atpaliek. 

0 0 atbildēt

bet es sevi nenolieku. es esmu dīvains, bet ess uzskatu ka lielāka daļa sabiedrības ir neinteresanti, un manuprāt ne pārāk forši, lai neteiktu galīgi garām, lidz ar to būt dīvainam ir labākais kas varetu būt. tas ka tu dīvainību uzskati par ko sliktu ir tīri tavs subjektīvais viedoklis, un manuprāt problēma. 

0 0 atbildēt

Bļa tu runā tā it kā visa pasaule būtu homoseksuāļi.  C'moon viņi ir tik maza daļa no visiem cilvēkiem ka tas PILNĪGI neietekmē sugas turpināšanos. Zini tad drīzāk šeit var uzsākt strīdīgu diskusiju par resniem cilvēkiem kurus neviens negrib un zini ko viņi nepilda savu pienākumu jo nav skaisti un neturpina sugu. Oh nooo.

0 0 atbildēt

Domājat ko gribat ,bet nu man liekas ar laiku viņi sapratīs ka gejiem būt ir nepareizi un pacentīsies izveidot ģimeni nevis ānusu masēšanu. emotion

1 1 atbildēt

tā jau Latvijā dzimstība ir mazākā šitajā galā .. ko darīs ja puse būs zilīšu fui.... audzēs kokos štoļi 

un esmu tikai ANTI dēļ tā ka pēc visiem dabas likumiem nekas no viena dzimuma attiecībā nevar sanākt >>> (JA KAS)! tas tik tāpat kā ar savu dūri dzīvot visu mūžu .. vajag vairāk iet ārā un komunicēties UN sievietes beidzat būt tik faking izvēlīgasnav jau brīnums ka te dažam labam apnīk un ir tik slinki ka ķeras klāt vieglākam cauruma 

0 0 atbildēt

Putni Vārnveidīgie ērgļi un citi izvēlas paŗi uz mūžu... ir vēl daudz zīdītāju, Lauvas Piemērma veido praidus utt, bet tas lai paliek par to varētu gari runāt.

Lieta tāda ka cilvēks ir vienīgais indivīds dabā, urš pieaug tik lēnu principa cilvēkbērns pirmos 8 savas dzīves gadus ir pilnībā bespalīdzīgs, viņs navne pietiekam gudrs ne spēcīgs ja viņš paliek viens viņš automātiski sauvaļā ir nolemts ātria nāvei, pēc tam līdz pat 25 gadiem cilēks morāli nobriest... principā Līdz 14 gadiem Bēranm ir vajadzīgi vecāki, Dabā nav precedentu ar ko salīdzināt civleku jo visi dzīvnieki nobriest daudz ātrāk principa 3 gadi un dzivnieks ir pilnīgi patstāvīgs.. tāka šis argument ņeprakaķit :) T

arī tas ka tev nav paveicies ar ģimeni nav arguments tapēc ka tādu kam paveicies ir daudz vairāk, kas ir noticis ar tevi ir novirze no normas, tā gadās un neko nevar darīt...

Nu redz paskaties cik daudz kas var izjaukt ģimeni alkoholisms azartspēleš, izlaidiba neuzticība narkotikas un tam visam klāt piepluso Homoseksuālismu.. Vai tagad saproti no kuras puses vējš pūš :)

0 0 atbildēt

Vienkārši jāļauj viņiem tajos gājienos to savu Mīlestību sludināt bez policijas eskorta un žoga :D Tad redzēs cik ļoti viņus mīl :D personīgi man tas nav peiņemams, tas nav NORMĀLI kā viņi mums te cenšas ieskaidrot tā lieta ir jāpēta jo Manuprāt tā tomēr ir slimība lai arī gudrie Eropas ārsti to ir svītrojuši no slimību saraksta

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »