local-stats-pixel fb-conv-api

Anime Top 2040

40 23
« 1  2  3 »
40 23 40 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 40

0/2000

4 HigShool Of The Dead / Sausmu emotion toč šāusmas

8 0 atbildēt

Top 20, ieteici tikai 19. Pie tam, daudzas no tām tiešām nav labas, vismaz mēģini pārliecināt mani, ka to ir vērts skatīties, kaut kādus savus komentārus pieliec klāt.

9 2 atbildēt

Anime rocks! emotion

3 0 atbildēt
Es death note skatos tas ir BEST anime es iesaku tiem kam patīk mistika ja kas pats domāju kad sū*s bet tad kad paskatijos 1 sēriju iepatikās :) +++ tikai par to :)
2 0 atbildēt

Drīzāk izskatās ka būtu paņēmis un vnk nokopējis šo "topu" no kkāda anime saita.Būtībā tas pats,kas jebkurā anime mājaslapas top10,,20,100 utt!

3 1 atbildēt

oh god! emotion the fuck is this shit?

your list is bad and you should feel bad

4 3 atbildēt

Vienīgās animes, kam mani ir izdevies aizraut, pagaidām ir: Princess lover, Freezing un Hyakka Ryouran Samurai Girls... emotion

1 0 atbildēt

Azusa Nakano , nyaaa :3 <3 

1 0 atbildēt

Kāpēc nav Hellsink???!!!

0 0 atbildēt

Bleach tikai 10 vietā? Wow...Bet ir augstāks par Naruto?! emotion

0 0 atbildēt

Tas džeks ar vistu.. emotion

0 0 atbildēt

Bljad sitas ir vnk Tops!!!! Saprotu ja es ieteiktu sitos anime noskatities un nebutu neko aprakstijis...

 

0 0 atbildēt

Nu tā jau cita lieta, ka slinkums. Ja gribi raksta kvalitāti - Vismaz 10 bildes, 0-49 vārdi un vairāk- tas ir no noteikumiem ņemts. Saproti, es nestrīdos par raksta kvalitāti, bet gan par to kā tu izpaud savas personīgās velmes. Tev ir bildes par animēm, nosaukumi tām, un vel piesienies par to ka cilveks nav izteicis viedokli, jo varbūt viņš negrib būt neobjektīvs. Gribētu redzēt ko tu darīsi kad referāti būs jāraksta izmantojot zinātniskos avotus, vot tad varēsi sākt domāt par raksta kvalitāti. 

1 1 atbildēt

Ā, nu ja, demokrātija. pareizi. Ja visi, tad arī es.

Saproti, runa neiet par vairakumu/ mazakumu, bet gan par to ka tavs vērtējums ir neobjektīvs un tu uzksati tgd, ka tas ir pareiz, jo tev ir piekritēji. Tiesa, es neszinu par žanriem vai tie visām atbilst, bet tās kuras es zinu, tām atbilst. Esi bijis anime forumos? pārsvara, kad pavaicā lai iesaka kādu anime. cilvekiem iedod nosaukumu un žanru, daziem izredzētajiem arī aprakstu. bet pārsvara interesenti visu sameklē paši. Un Spoki nav nedz anime saits, nedz arī izgāstuve un visticamāk nekad arī nebūs ne viens ne arī otrs.  Un galu galā, ja uzskati ka vairakumam ir taisnība, tad vai tiešām esi strādajis par pētnieciskajiem darbiem un kaut vai to pašu fizikas attīstību, kura pārsvarā ir balstīta uz vairākuma apgašanu, jo redz visi ticēja tāpēc, ka viens tā teica un tapēc kāds indivīds tiek apsmiets līdz brīdim kamēr viņš visu neapgāž. 

Katrs esam rakstījuši adekvātus rakstus, tā kā tas nav nekāds dižais saniegums. Galvenais ir saprast kā rakstīt un kādi ir kritēriji, bet šajā gadījumā pat objektīva vērtējuma nav no tavas puses kā tikai man šitas un visi un es vēlos. ... raksts ir publicēts, noteikumiem atbilst. Tas ka tev ir personīgās vēlmes tas ir tikai kā arguments tavām emocijām, nevis tevis teiktā patiesumam. 

0 0 atbildēt

Es piesienos Tev tāpēc ka tu izsaki savu viedokli kurš pretīgi izteikts. Ir civlēki kuri māk izteikties neuzbrūkoši, bet ir arī tie kuri par visām varītem cenšas parādīt to, ka viņi zina labāk kaut arī paši sajēdz tik cik no citiem samācījušies. tas vien, ka tu paliec rupjš un centies pateikt, ka es neko nejēdzu norāda uz tādu tieksmi, jo citādāk, nafig tev ar mani turpināt so diskusiju par temu kur tu esi tik ļoti priekšzīmīgs un zinību bagats. Man vnk besī civlēki kuri uzskata ka visam jābūt kā viņi velas un taja brīdī ka kkas tā nav tad nu vot sākās. tev vajag tikai pašam painteresēties par lietam.. kāpēc tev autora viedokli vajag ? lai par kvalitāti spriestu ? vai arī lai salīdzinātu ar savu un pateikt ka kkas nav pareizi .. tak padoma pats .. autoram.. nav pienākumu pret tevi.  Šis saists nav domats kā rīks, kā kkāds visur pieņemts standarts.. tas ir tpt kā 9gag un FJ. Vienīgi nedrīkst pārkāpt saita likumus, kurus autors nav pārkāpis. Un velreiz .. vairakuma viedoklis ir tikai viedoklis. tas nav kā fakts, bet kā statistika, un kā jau tev vajadzetu zināt, statistika nekad nav nedz precīza, nedz izmantojama kā galējs resurs. 

0 0 atbildēt

Nu šitas jau man vairāk patīk, bet atceries, tiesības izteikties ir visiem, arī autoram. Respektēt cilvēka tiesības ir nozīmīgi, citādi negācijas var saņemt ne tikai autors.

Un es nemēģinu ietekmēt visus,( tas ir neiespējami) tikai Tevi. 

0 0 atbildēt

Piekrītu tev, varēja vismaz mazu savu review uzrakstīt katrai klāt, kas patika un nepatika.

0 0 atbildēt

visiem iesaku noskatisties SAO un  Fairy tail(apdirsisieties no smiekliem)

0 0 atbildēt

Tāds mainstream vēzis te, vismaz pārdēvē uz ''Mans Anime Top 20''

0 0 atbildēt

Šonakt būs emotion

0 0 atbildēt