local-stats-pixel fb-conv-api

Amigurumi3

81 0

Nesen lasīju par kādu kopīgo Amigurumi Murkšķa tamborēšanas dienu (Groundhog-along), kas norisinājas 2.februārī. Šīs dienas laikā visi pasākuma dalībinieki (neatkarīgi no to atrašanās vietas) tamborēja pēc viena noteikta Amigurumi parauga un iesūtīja bildes, kāds nu kuram tas murkšķis ir sanācis.

Tas mani vedināja uz domu pašai arī izvēlēties un uztaisīt savu pirmo Amigurumi mantiņu (par savu pirmo Amigurumi laciti un parejiem zveriem rakstīsu sava nakamaja raksta). Taču, pirms ķerties pie darba, nolēmu mazliet pameklēt, ko īsti cilvēkiem izdodas uztamborēt šajā tehnikā. Ar savākto iedvesmas kolekciju labprāt padalīšos!

Starp citu, kā vēsta Vikipēdija, Amigurumi ir Japānā radusies adīšanas vai tamborēšanas māksla, kurā tiek veidoti pildīti dzīvnieciņi un citas radības. Pats vārds “Amigurumi” tā arī radies – no “ami”, kas nozīmē tamborēts vai adīts, un “nuigurumi”, kas nozīmē pildīta lelle.

Ja nezini, kā īsti taisīt savu Amigurumi un vēlies to iemācīties, vari pamēģinātWireMySoul YouTube kanālu – tur ir dažas labas pamācības.

Visbiežāk Amigurumi tehniku pielieto dzīvnieku-leļļu veidošanai. Tomēr, ja netrūkst izdomas, var radīt pārsteidzoši jaukus un pat reālus dzīvnieciņus:

JA KADS VELAS SADU JAUKUMU SAVA IPASUMA,TAD RAKSTAT MAN.GAN SADOMASIM KO UN KA!!!

« 1  2  3  4 »
81 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

šitādus var karināt pie atslēgām utt...... līdz paliek netīri emotion

8 0 atbildēt

perfekti uztamborēts. kāa es gribētu tā mācēt.

2 0 atbildēt

hmm... jāsāk taisīt...

0 0 atbildēt