local-stats-pixel fb-conv-api

Aklais izlaidums65

2333 7

Šajā rakstā sniedzu ieskatu fotoreportāžā no specializētas skolas aklajiem un vājredzīgajiem absolventu izlaiduma. Šīs fotogrāfijas uzreiz iekrita acīs un tik tiešām to autorei ir izdevies panākt iecerēto un tās liek aizdomāties par šo pusaudžu dzīvi un nākotni kopumā..

Savā lielākājā fotosērijā ar nosaukumu " Aklais izlaidums" Sāra Vilsone no Anglijas, centās pastāstīt par neredzīgo un vājredzīgo pusaudžu grupas dzīvi, kuri mācās īpašā skolā, kurā specializējas uz šo cilvēku izglītošanu un sagatavošanu patstāvīgai dzīvei. Nodarboties ar šīm fotogrāfijām Sāra sāka 2005 gadā, kad sāka strādāt skolā par fotogrāfu dokumentālai filmai "Manas acis", kuru pasūtīja Public Broadcasting Service. Kopš tā laika Sāra Vilsone piekrita katru rudeni pildīt fotogrāfa pienākumus skolas ballēs, kuras risinājās noslēdzoties kārtējam mācību gadam. Savās fotogrāfijās Sāra centās iemūžināt visu svinīgās balles notikumu gaitu, sākot ar to, kā skolnieki tai gatavojas un beidzot ar noslēdzošo deju tieši, kad pulkstenis sit pusnakti.

Tamlīdzīgas balles ir ļoti gaidīts pasākums katram skolniekam, bet it īpaši šiem audzēkņiem. Ar savām fotogrāfijām Sāra cenšas ne tikai iemūžināt attēlos šo pasākumu priekš vecākiem vai pašiem skolas audzēkņiem, bet likt arī sabiedrībai aizdomāties, ko tas pusaudzim nozīmē- būt vājredzīgam vai aklam.


« 1  2  3 »
2333 7 65 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 65

0/2000

lai viņiem veicas dzīvē

0 0 atbildēt

izskatas kā kate ar saviem 5 viriem par kuriem vina saka tikai savai masinaji

0 0 atbildēt

21. liek nedaudz pasmaidīt :)

0 0 atbildēt

+, bet jautaajums! NAFIG orginaalraxts???? emotion

0 0 atbildēt

Jap, visi grib dzīvot, baudīt dzīvi, priecāties un būt laimīgi. Šādi cilvēki noteikti spēj priecāties par visu, ko dzīve tiem dod. Apbrīnojama īpašība, var pamācīties no viņiem.

0 0 atbildēt

žēl ka iņi neredz cik lai izskatās ... :( 

0 0 atbildēt

kapēc, tieši jūnijā katru gadu liek vienus un tos pašus šīs skolsa apsolvettus?????????????emotion

nopietni, ŠIS RAKSTS BIJA JAU PAGĀŽGAD.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

14.bilde Obama

0 2 atbildēt

Man vienīgajam tā liekas, vai 8 bildē ir Malfojs? :D

1 3 atbildēt

15 bilde...kautko tik pretīgu nevienam mugurā nebiju redzējis kā tam džekam....

0 9 atbildēt

pohuj par to visu

2 23 atbildēt
« 1  2  3 »