local-stats-pixel fb-conv-api

Ādažu čipsu loterijas noslēpums atklāts!21

360 5

Drošvien visi vēlas pērkot čipsus arī izbaudīt veiksmi. Bet tas nebūt nav tik vienkārši. Iepazīsim čipsu loterijas noslēpumus! Iespējams uzzināsiet priekš sevis kaut ko jaunu.:) emotion

360 5 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Der paskatīties ne tikai uz lielākajām summām - leiši nepiedāvā iespēju izvilkt uzreiz naudu pakā. To dabūs tikai viens cilvēks, kuram paveiksies. Nu, protams, vēl ir arī piepūšamās bumbas... emotion Taču latvieši izdarījuši tā, ka veiksies daudz lielākam ļaužu skaitam un tāpēc arī lielais laimests ir mazāks. Dažreiz liekas, ka cilvēkiem galvenais ir pačīkstēt, pat ja iemesla nav.

66 0 atbildēt

Nu bet Latvijai taču nav naudas!  emotion

46 0 atbildēt
nezinu nevienu kam butu kadreiz trapijusies nauda Adazu cipsos. Tas ir marketings
44 0 atbildēt
Es domāju tu atklāsi kā izvilkt 50 eiro...emotion
42 0 atbildēt

Pheh.... ādažu čipsus nav vērts pirkt loterijas dēļ. Tāpat ir 0,1% cerība kaut ko dabūt, turklāt Ādažnieki sen vairs nav tik garšīgi kā agrāk. Un vēl tā nolādētā palmu eļļa... drīz veikalā vispār neko nevarēs nopirkt bez tās palmu eļļas. Pilnīgi gribās pāriet uz naturālo saimniecību un ražot pašam visu, ko vien var. 

29 0 atbildēt

Tāpat tu neesi vinnējis 2k eiro, ko tu čiksti pa tiem 10k emotion

25 1 atbildēt

Ko tu gribēji? Par padsmit pakām atpelnīt ar uzviju? Ja tu pērc viņus tikai, lai vinētu to 50nieku tad tu velti tērē naudu, bet ja pērc jo garšo, tad tas var vienmēr būt vienkārši kā patīkams bonus.

19 0 atbildēt

lielāks iespējamais laimests Lietuvā varbūt nozīmē agresīvāku marketingu Lietuvas tirgū, t.i. Ādažu čipši cenšās izsisties Lietuvas tirgū.

15 0 atbildēt

Es uzskatu ka raksts nav par nevienādo balvu sadalijumu,bet gan par to,ka abas lentes tiek uz Lv pakām,kas norāda uz to,ka Lv arī varētu atrast bumbu,bet tas neatbilstu noteikumiem,līdz ar to var saprast,ka balvu nav.

14 0 atbildēt

Savulaik man izdevās tikt pie 5Ls Selgas cepumos.  Bet tas arī viss.

14 1 atbildēt
Ha atceros ka gadus desmit varbūt ari vairāk bija ādažiem loterija 10 000 ls bet nevarēja redz nevienu sazvanīt kàd nu bija tas laiks pienācis. Neticu nevienam šamajam izgājienam pēc tās reizes
12 0 atbildēt

Pagaidām vienīgais ko esmu laimējis ir 15Ls  dāvanu karte K-rauta veikalam iekš Selgas cepumu pakas emotion 

8 0 atbildēt

Es tieši tagad ēdu ādažu čipsus, un uzminiet, ko es no pakas izvilku naudas vietā? Pusi no saldējuma kociņa! Un man nav ne jausmas, kā tā tur nokluva... emotion 

7 0 atbildēt
Bet nepērc. Ja garšo ok bet akcijas pēc ne
6 0 atbildēt
Ja palasītu noteikumus,tad tur bija rakstīts,ka tikai 160 gabali ar 50 eirikiem ir pa visu latviju .😢
2 0 atbildēt
Kāds negrib paskatīties vai viņi nav norādījuši loterijas numuru?
1 1 atbildēt

🤗

0 0 atbildēt

😉

0 0 atbildēt