Vienīgais instruments - karote. Kā arī paciņas, kurās tiks sildīti ēdieni.
Aizlokam paciņu, lai karstums ilgāk uzturas iekšā.
Novietojam paku ~45 grādu leņķī un atstājam, lai tur viss notiek ~10-15min.
Uzsildam arī sieru.
Vienīgais instruments - karote. Kā arī paciņas, kurās tiks sildīti ēdieni.
Aizlokam paciņu, lai karstums ilgāk uzturas iekšā.
Novietojam paku ~45 grādu leņķī un atstājam, lai tur viss notiek ~10-15min.
Uzsildam arī sieru.
Maksimāli padomāts,lai ekstrēmās situācijās karavīri nebadotos :)
nu izdomāts viss kompakts un parocīgs. par tāda veida "sildītāju" vispār pirmo reizi dzirdu, interesanti.
kad esi nodzits mezha paris dienu, shis skaitas ka svetku pusdienas ar laiku pat shitie sak iegarshoties
Ja netrāpa uz Vegetable burger vai gliemju zupu tad tā amīšu paika ir ēdama. Pēc dienas mežā izcili garšīga Tas sildītājas ir visparastākais karbīts. Kad sāk sildīt izdala ūdeņradi, kas ideāli sprāgst. Pa ziemu uzsilda paiku un pēctam silto maisiņu zem pufaikas vai zābakus pažāvēt.
Kad dienas 3 pēc kārtas ir saēdies šo paiku tad uz toleti pa lielo var aiziet tikai ja sakošļājas labi daudz tās košļenes kas nāk līdzi
Dažās pakās ir M&M'S vai Skitles končas. Garšo daudz labāk kā mūsējā "eiropas" versija.
Varēji gan apēst un pateikt, cik labi biji paēdis un uz cik ilgu laiku
Krievijas armijā tikmēr rij šito http://www.eatliver.com/i.php?n=2545
LOL, pats zinu, ka tā ir, tie kas dienējuši ir teikuši :DD
Man patīk latviešu variants kaut kādi putraimi ar gaļu, garšo diezgan ideāli, negaršīgi ir tikai tie krekeri, kuri kā maize paredzēta. Pēcgarša dīvaina varbūt likās tāpēc, ka tu visu laiku esi pieradis pie daudz dažādām pārsaldinātām garšām vai garšvielām. Galvenās garšvielas ir melnie pipari un sāls, neko vairāk nevajag, ja garšas kārpiņas jau nav galīgi nobeigtas :D
varbūtās drausmīgi, bet tomēr tur ir visas vajadzīgās lietas, kareivis pat sūdus ēstu lai būtu uz kājām, gan jau kad šis nav tik ļauni vēl...
Pilnīgi nekas nav mainijies, varbūt ēdieni drusku, drusku savādāki, bet kādus gadus 6 vismaz atpakaļ tas ēdiens bija tieši tāds pats, moška tas pats un tāpēc tā dīvainā pēcgarša :D
Atceros ka to sildītāju pielēju līdz augšai un tad baigās pat nepagaršojot atdevām sunim, toreiz pieļāvu kļūdas, bet tagad esmu palicis gudrāks, noteikti pagaršotu idejas pēc :D
Ir 2 veidu pakas, abas diezgan līdzīgas, ir amerikāņu un norvēģu, norvēģiem normālāka paika amerikāņiem uzskodiņas, kā tavā gadījumā, ja nemaldos bija jābūt arī kanēļu koņčām. Norvēģu pakā ir konservs ar gaļu.
nu tev ir bijusi ekskluzīva iespēja izmēģināt, reti kuram tā iznāk, apsveicu :p