local-stats-pixel fb-conv-api

38 gadus jaunāks līgavainis52

226 4

67 gadus vecā Džoanna Loida izpildīja sava vīra pēdējo vēlēšanos - ievietoja sev krūšu implantus un ieguva sev jaunāku mīļoto cilvēku. Šī britu pensionāre savu mīļoto cilvēku atrada facebukā, 29 gadus vecā Fila Ebsolma veidolā. Neskatoties uz lielo vecuma starpību, viņi apliecina, ka arī intīmajā dzīvē viss esot kārtībā, pietam viņi grasās arī apprecēties.


226 4 52 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 52

0/2000

Saprotu, ka sieviete grib izskatīties skaista, pievilcīga, taču to var izdarīt arī normāli uzkrāsojot acis, nevis šādi- tik pārspīlēti un nepievilcīgi..

0 0 atbildēt

Es nesaku, ka man patīk, es saku, ka katram ir tiesības ģērbties kā viņš vēlas, tik ilgi kamēr tas neskar citu cilvēku labklājību.

0 0 atbildēt

Oh God..Why? emotion

1 2 atbildēt

emotion 

0 1 atbildēt

Tas close-up alerģiju izsita...

0 1 atbildēt

BURN IT! BURN IT WITH FIRE!!!

1 2 atbildēt

Man nāk prātā tā sērija no family guy, kur Braiens sagāja ar to veco....   Šitam džekam ir vai nu kaut kāds fetiš uz vecām sievietēm, vai arī tā sieviete viņam dod naudu.

0 1 atbildēt

pag Pāvila tā neesi tu jo tevi ļoti atgadina..... emotion

0 1 atbildēt

Tas čalis ir perverss emotion

0 1 atbildēt

ja jau vecene bieza tad kaapeec gan nee.

0 1 atbildēt

Čo Tā kaut kāda bijusi porno aktrise,ka tādi pupi ir emotion , drīzāk liekas,ka tā ir neviss mīlestība,kas vieno,bet pupi emotion

0 1 atbildēt

tam čalim ir reālas problēmas :)

0 1 atbildēt

Extrēmists:D

0 1 atbildēt

man vienigajam tirpiņas skrēja, skatoties šīs bildes?

0 1 atbildēt

holyshitfuck emotion

0 1 atbildēt

Ōmīte kura ģērbjās kā tīnis, no malas izskatās muļķīgi un apkaunojoši, tomēr viņas vecuma cilvēkam būtu jāizskatās piedienīgāk, tie laiki, lai varētu rādīt savus apaļumus, viņai jau sen garām... emotion

2 4 atbildēt