local-stats-pixel fb-conv-api

20 celtnieku kļūdas, kuras nav iespējams uzlūkot bez asarām!13

195 0
195 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

kādam te nav nekādas sajēgas,kā kas notiek,nevis celtinieki vainīgi,bet gan projektētājs vai priekšnieks,kas lika to uzstādīt tur vai izdarīt tā..

par 3.viss ok. jo tas ir tas pats ledusskapis un ražos aukstumu,tikai trokšņa dzīvoklī nebūs,visticamāk neļāva karināt uz fasāsdes.

1. pods bija pirms izlietnes, takā negribēja to demontēt un izlietne bija primārā to uzlika šādi,neredzu problēmu demontēt podu un izvadam uzlikt korķi..

2. tiem krēsliem ir solis,kas jāievēro ,tos montē veselu rindu ,nevis pa vienam,līdz ar to ja viens nav izmantojams ,neies jau veselu rindu nelikt..

4. izlietni uzlika pēc tam,sākumā noteikti bija parasta izlietne bez skapīša.. vnk nepaspēja vai nevēlejās pārkarināt tualetes papīra turētāju,jo flīzēs paliek caurumi.

5. visticamāk jau bija flīzēs caurums un vnk. pakarināja uz esošas skrūves ,lai nav jauns jāurbj,protams,aizsniegt nevar,bet toties nav lieku caurumu sienā

6. padomju ēkās un arī jaunajās ne tādi vien brīnumi ir redzēti,ielikt logu,taču var un ,kad veiks ailas apdari nekas nebūs redzams

7.un8. rokturus var uzlikt arī otrādāk,ja tie nav salauzti,varbūt tāpēc tā stāv vai arī tur ir slēdzenes no vienas puses ,bet poga no otras un tad kāds bija tādu uzlika,otrādāk neuzliksi,jo tad ,piemēram ,no ielas varēs ienākt,bet no telpas aizslēgt..

14 1 atbildēt

18. nekā īpaša.Divi bērnu podi,viens pieaugušo...Mazajiem drošāk divatā,ja nu viens ieveļas,otrs var palīdzēt tikt laukā... emotion 

3 0 atbildēt

5. paradzets  Porziņģim emotion 

3 0 atbildēt

6. varianta vajadzeja pareizos loga razmerus pasutit 

2 0 atbildēt

lielai daljai nav nekaada sakara ar celtnieciibu

1 0 atbildēt

Labs, bet kā vini neieraudzija būvējot?

Like 

1 0 atbildēt

18. paredzets darba sapulcem, gimenes sanaksmem vai vienkarsi draugu barinam.

0 0 atbildēt

2. mums Arena Riga ir šāda problēma augšējās tribīnēs, kur studentiem lētās biļetes dod. emotion Pie tam zinu, ka ir vismaz 2 vietas, vienreiz pats tur trāpiju , otrreiz redzēju netālu to pašu kadru. 12. bērnu ratiņiem vēl tā nav problēma un kas tāds ir gandrīz visur.

0 0 atbildēt

Slavenības beigušās - Leveneca tagad pāriet uz celtniecību  emotion 

0 0 atbildēt

nr. 6 veidņa uzstādīšanas problēma. betons, tā ir nenormāli smaga un jaudīga lieta. mazakā kļūme veidņu nostiprināšanā, niecīga cilvēciska aizmāršība un lieta aiziet pilnīgi šķērsām. 

  piemērā vēl nieks, ja salīdzina ar gadījumiem, kad izspiež pamatiem kādu veidni. uhh, kas tad ir par festivālu!

0 0 atbildēt

5. Var redzēt ka tas stiprinās ar piesūcekni. 

0 0 atbildēt

Pr 14. bildi runājot. Atcerējos kad pirms gada meklēju dzīvokli,tas ss reklamā  izīrējās viens dzīvoklis kurā arī pods atradās virtuvē līdzās plītij.

0 0 atbildēt