local-stats-pixel fb-conv-api

16 bildes, kas parāda, par kādu distopiju kļūst pasaule jeb ASV ikdienas dzīve14

292 5

Vai mūsu pasaule kļūst par briesmīgu vietu, kur dzīvošana ir lieta, kuru var atļauties tikai bagātākie? Amerikā visā iespēju zemē dzīvot ir lieliski, ja tu esi kaut kāds nabaga miljardieris, jo par visu ir jāmaksā.

Nosaukt zemāk redzamās bildes par ilustrāciju distopiskai pasaulei, šķiet, var tikai egoistiski amerikāņi, kas nespēj paskatīties apkārt, lai ieraudzītu citu problēmas. Nemaz nerunājot par to, lai rūpētos, jo tas jau tajā valstī nešķiet kā kaut kas pieņemams. Ar šo es domāju sociālo aprūpi, pēc kuras līmeņa ASV ir salīdzināma ar attīstības valstīm Āfrikā. Te pat nav bērnu kopšanas atvaļinājuma pēc dzemdībām, pat par mēnesi ilgu atvaļinājumu lielākā daļa var tikai sapņot. Un vēl daudzas citas lietas, kas attīstītās Rietumeiropas valstīs šķiet pašsaprotamas.

292 5 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000
Tāpēc visi ir apdrošināti. Slimnīcas rēķina ir - 91 500 par apdrošināšanu. Ja neesi nighers vai tups redneks tad ASV vari dzīvot pat ļoti labi.
20 0 atbildēt
Insurance Tak 98% nosedz...
11 0 atbildēt

ASV pretstatā Eiropai, faktiski nav sociālās palīdzības, visa palīdzība ir par $$$.. nav $$$ mirsti nost..  Pie mums brīžam šiet ka nav sociālās azsardzības, bet salīdzinot ar ASV mums ir paradīze...

Nestrādā- badā nenomirsi, nestrādā primārā medicina bez maksas, nestrādā ugunsdzēsēji, ātrie, policija - tev ir pieejami.. 

Valsts apmaksāts advokāts, lūdzu, pat "nabaags un bomzis" Lembergs to var pieprasīt..  ASV - ta pofig.. cietumā un miers.. 

- Sapņu zeme ASV sen izsapņota.. 

12 2 atbildēt

Mani uz ASV nevelk nemaz, tāpēc, mani tas nesatrauc  emotion 

9 0 atbildēt

beidzot kaut kas pa jeņķiem ar emotion 

5 0 atbildēt
Kāds sakars Amazones lietus mežiem, Parīzes dievmātes katedralei un ASV?
4 0 atbildēt

Šādus vēlētos vēlemotion

5 5 atbildēt
Un tāpat ir miljons veidu nopelnīt naudu.
0 0 atbildēt
Tu dzīvo ASV?
1 3 atbildēt

ASV salašņu zeme --jo ātrāk to attīries no jeņķiem ,jo la'bāk paŗējai pasaulei

4 10 atbildēt