local-stats-pixel fb-conv-api

15 iemesli kāpēc labāk būt vīrietim30

563 10
563 10 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000

viens teikums,kas apgāž visu. Sievietēm ir krūtis.

55 5 atbildēt

Mums ir ar ko spēlēties, ja ir garlaicīgi. Un ja nav garlaicīgi, tāpat varam spēlēties emotion

27 1 atbildēt

Patiesība!emotion

10 0 atbildēt

11. so true. Man liekas visas seksīgākās sievietes ko pazīstu nav darījušas pilnīgi neko lai iegūtu tādu formu. Viņas vienkārši tādas ir un viss. 

7 0 atbildēt

hih...almoust all true... emotion

bet kā tauta saka: bez mums grūti un bez arī nekādi nevar..tpc, lai dzīvo sievietes emotion

2 0 atbildēt

nu nez nevar piekrist te visam.... ne visas sievietes krasojas pirms darba vai ieshanas ara, ja dala, jaa, bet dala, ne un arii augstpa****us nevalkaa, taka "this argument is f@cking invalid"

2 0 atbildēt

11 iesmesli, jo vairāki atkārotjās.

2 1 atbildēt

15. liek padomāt

1 0 atbildēt

Pēdējais! :D

1 0 atbildēt

Meitenes saspieda mīnusus :D

1 0 atbildēt

:D:D:D

0 0 atbildēt
:D
0 0 atbildēt
Labāk būt vīrietim, jo tad var mīlēt sievietes!
0 0 atbildēt
Nepiekrītu jau pašam virsrakstam...viss grūtais, kas ir jāpiedzīvo sievietēm - mēnešreizes, dzemdības, jāiznēsā bērns 9 mēnešus.....tas arī ir viss, patiesībā... Jā, tas sāp, taču tas ir dabiski un sievietes ķermenis tam ir domāts. Kad džekam iesit pa mantību, tad sāp daudz reizes vairāk (zinātnisks fakts, tas ir pārbaudīts un izmērīts sāpju skalā). Pietam daudziem vīriešiem šīs sāpes jāizcieš vairākas reizes.. Un vēl - ja jūs, sievietes, redzētu jums kādu mīļu ciešam lielas sāpes un jūs neko nevarētu izdarīt, kā tikai skatīties..jā, vīriešiem ir jāredz kā viņu sievas (visbiežāk..iespējams nav precējušies) cieš lielas sāpes, taču viss, ko viņi var darīt ir noskatīties. Taču tagad padomāsim tālāk - mēnešreizes? hah. Ganjau, ka sāp, bet tagad nesakiet, ka tas ir iemesls būt vīrietim. Vīrietim, lai izskatītos labi, ir jāiet uz zāli utt. (Es eju un zinu, ka nav viegli. Pāris gadi jau ir.) Sievietēm? Neēd kā kautkāds nīlzirgs. Viss. Vīrietim ir jāsāk attiecības, jo meitenes vienmēr ir kautrīgas un gaida brīnumus un sievietes vienmēr ir tās, kuras neriskē ar atraidīšanu. Vīrieši izmaksā brokastis, pusdienas un vakariņas. Vīriešiem daudz kas jāpērk sievietēm. Vīriešiem vienmēr jādara smagākie/grūtākie darbi. Es vēl varētu diezgan ilgi turpināt. Un lūdzu nesāciet kautkādu bullshitu, ka tā nav. Pašas saprotat un atzīstiet. Vīrieši, bez jautājumiem, cieš vairāk sāpes. Riskē ar atraidīšanu, strādā smagāk, izdod vairāk naudas uz sievietes utt. Tūlīt ganjau sāks - nē, nē, vīrieši neko neapmaksā utt...sievietes, pirms sāciet tos stulbos nepamatotos faktus mētāt, padomājiet, vai ir jēga tērēt laiku uz tukšiem teikumiem. Viss, ko augstāk minēju IR patiesība..protams ir kautkādi slaisti, bet to pašu var teikt par meitenēm/sievietēm.
10 19 atbildēt