local-stats-pixel fb-conv-api

TOP 10 Izlūkdienesti24

367 3

Izlūkdienesti ir efektīvs valsts varas instruments. Agresīva izlūkošanas ir tās galvenais ierocis, lai destabilizētu mērķi. Patiešām, neviens nezina, ko izlūkdienesti dari, tāpēc noteikt labākos specdienestus pavis objektīvi nav iespējams.. Būtībā izlūkošana bieži nozīmē, ka panākumi nebūs publiski zināmi vairākus gadus, bet pēc neveiksmēm vai strīdīgām darbībām runāts tiks ilgi un izdarīti daudzi pieņēmumi. Tā ir nepateicīga situācija.

367 3 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

A kur maximas extrēmo atlaižu komanda ?

27 2 atbildēt

Viņiem vaitad nebija jābūt slepeniem ? emotion

12 1 atbildēt

"Jau vairāk nekā 20 gadus aģentūras pastāvēšana tiek slēpta pat no savas valdības."

 

Bet es tāds idiots būdams, lasot rakstu spokos esmu uzzinājis vairāk nekā Austrālijas valdība? Kā es tagad gulēšu naktīs?

9 0 atbildēt

Krievijai - jopcik tik daudz darbinieku. Viņi ir kaut kā debīli apsēsti ar visām militārajām lietām, visur cenšas būt pirmie, labākie.. Smieklīgi emotion

9 1 atbildēt

Man skjiet, ka Mossad un MI6 ir speeciigaakaas pasaulee, jo Pakistaanieshu staastus mees varam arii vnk neuzzinaat, lai sanjemtu kadu informaaciju par vinju neveiksmeem, visticamaak, ka visi nodeveeji vai arii tadi, par kuriem ir tikai aizdomas, ka vinji tadi varetu kljuut tiek aatri un klusi likvideeti..

6 0 atbildēt

 

+   Nopelnīts :)

2 0 atbildēt

nu MI6 ieks UK nav nemaz tik slepeni,tagad loti biezi reklameejas, ka rekrutee jaunus darbiniekus... :) pat pa radio reklaama,vai veelies kluut par MI6 agnetu... :D esot interesantaakaa un labak apmaksaata karjera kaadu tu vari izveleties... :)

2 0 atbildēt

Izlūkdienests bija domāts ka Militārais vai Valdības???

2 0 atbildēt

Kur Centis Ūbele .--> ar savu uber, trio Maxima!?

1 0 atbildēt

:D Labs dodu plus...

1 0 atbildēt

šitas der

1 0 atbildēt

Man gan gribeetos likt Mossad pirmajaa vietaa!

0 0 atbildēt

respect mossad

0 0 atbildēt

nu tā +/- bet likšu pluss

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

kur FBI?

0 3 atbildēt