local-stats-pixel fb-conv-api

Ķīniešu tālbraucējs11

16 3

Ķīnas ceļu policija aizturēja vīrieti, kurš nobrauca vairākus simtus kilometru ar kravas automašīnu, kurai priekšējā stikla vietā bija kartons.

Pēc izdevuma datiem, automašīnas vadītājs iekļuva avārijā, kā rezultātā kravas automašīna palika bez priekšējā stikla. Tā vietā, lai salabotu mašīnu, īpašnieks aizvietoja priekšējo stiklu ar kartonu un brauca tālāk. Policija pievērsa šai mašīnai uzmanību tikai pēc pāris dienām.

Tiek ziņots, ka ja uz ceļa atradās vēl citas mašīnas, ķīnietis bāza galvu pa sānu logu, lai redzētu tās. Taču ilgi šādā veidā ķīnietis nespēja pabraukt, jo laukā bija pietiekami zema temperatūra, kuru bija vēl grūtāk paciest lielā ātrumā braucot.

Pārējā laikā autovadītājs skatījās uz ceļu pa mazu caurumiņu, kuru viņš uztaisīja kartonā. Policija uzskata, ka šāda braukšana ir ļoti bīstama, tāpēc aizveda kravas mašīnu uz stāvvietu un aizliedza ar to braukt līdz remontam.

16 3 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Un administracija saka ,ka kopy paste neapstiprina :D

2 0 atbildēt

Njā diezgan grūti drošvien bija sasktatīt ceļu :D Droš takā esventura mauca.

1 0 atbildēt

un bildes kur?

1 0 atbildēt

Piedod, bet atradu tikai vienu bildi, aplūkojama titulbildē

1 0 atbildēt

atbildot uz epg komentāru " nu bet tak nevajadzēja likt ķeksi pie Titul... " baigi lielā es teikšu, tik pat liela, kā bija titulbildē :D:D:D

1 0 atbildēt

katram savs,kaut kā jau tā nauda ir jāpelnaemotion

1 0 atbildēt

Nja jautri.Vsm apzina ir ka bij jastrada :D

1 0 atbildēt

kinieshu izdomai naf robezzu!

0 0 atbildēt

atbildot uz ASDMB komentāru " Piedod, bet atradu tikai vienu bildi, aplūkoj... " nekas-piedodu un vēl + ielikšu, par to ka nesāki uz manīm rupji kliegt :D

0 0 atbildēt

kas tas par mēslu?

0 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz ASDMB komentāru " Piedod, bet atradu tikai vienu bildi, aplūkoj... " nu bet tak nevajadzēja likt ķeksi pie Titulbilde :) izlaboju, lai te arī redz, citādāk apēdīs bez sāls :)

0 0 atbildēt