local-stats-pixel fb-conv-api

Burgeru restorāns zem dūmiem10

78 2

Braucēja komentārs: "Bija plānots turēt šo video noslēpumā, bet burgeru restorāns Carl's Jr. novērošanas kameras kadri tika izplatīti un tādēļ izdomāju dalīties ar šo video. Neuztraucieties, Happy Star netika ievainots, tikai mazliet pārbiedēts un viss."

Īsa informācija: Vaughn Donald Gittin, Jr (dzimis 20. septembrī 1980. gadā), pazīstams kā JR, ir amerikāņu pašmācīts profesionāls drifteris no Anapolisas, Mērilendas štata galvaspilsētas, kas šobrīd konkurē Formula D sērijās savā Falken Tire Ford Racing Mustangā. Kad viņš nav sacensībās, tad viņš piedalās drifta pasākumos priekš Forda savā personīgajā Ford Mustang RTR. Viņš arī piedalās drifta paraugdemonstrējumos visapkārt pasaulē ar saviem kolēģiem no Drift Alliances.

Šajos video tad arī ir redzams viņa Ford Mustang RTR un drifta paraugdemonstrējums. Par Formula D varat vairāk uzzināt izlasot šo rakstu http://www.spoki.lv/automoto/Formula-D-2011/416616





78 2 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

man patīk ka security cameras video viņi nesamainās vietām kā pirmajā video, bet nu drifts labs. Gribētos redzēt kā viņš padriftotu pa vietējām stāvietām Rīgā.

6 0 atbildēt

Ir labs, var redzēt, ka čaļiem asinīs plūst "pure" drifta skils. emotion

4 0 atbildēt

labs driftsemotion

3 0 atbildēt

tādu varētu pie kāda mcdonalda vai hesburger izdarīt latvijā

2 0 atbildēt

protams ka fake

jo kapēc ķip tā novēroshanas kamera no sākuma lago bet pēc tam vis okemotion

bet prikols labzemotion

0 0 atbildēt

labs drifts bet kameras atskiras ! :D ja ta labi ieskatas! 

0 0 atbildēt

da palubomu fake!

1 2 atbildēt