local-stats-pixel fb-conv-api

Vēsā laikā karstmaizītes13

160 1

Kad daudzos dzīvokļos vēl nav pieslēgta apkure, vāirāk kā jabkad gribas siltu ēdienu. Nav nekas vienkāršāks kā uztaisīt brokastīm kādu karstmaizīti. Vai karstmaizītes pamatā būs baltā, vai rupjā maize - tava izvēle, nekāda speciāla maize nav nepieciešama.

160 1 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Kam nav cepenes,var šito joku atkārtot uz parastās pannas,bet iesaku lietot vāku. Bez vāka īsti nesanāks. Un vēl,cepot pannā,iesaku pirms likšanas uz karstas pannas,maizītes apakšu bik bik iemērkt ūdenī.  Dara to tā,uz šķīvja uzlej mazliet ūdeni,un cepšanai sagatavoto maizīti ātri iemērc un uz karstas pannas. Pareizi darot sanāk forša kraukšķīga ne eļļaina apakšiņa

8 0 atbildēt

Viena ideja radas gan ,aizkapsu lidz virtuvei .Revizija ledusskapim nenaks par sliktu... emotion 

7 0 atbildēt

Negribās būt piekasīgi sīkumainam nūģim,bet mans šito karstās kastes aparātu sauktu drīzāk par elektrisko cepešplīti ne tosteri. Bet kas uz pašu recepti zīmējas,jap, tāda lieta ir darīta. Gan maize apsmērēta ak kkādu taukvielu(kāda nu mā ir,sviests/margarīns/eļļa/tauki) virsu vienalga kas nu ledskapī atlicis desa gaļa zivs uut,pa virsu siers kāds nu ir.Un cepenē iekšā. Mmm..gardi. Un cik novērots no personīgās pieredzes(angļu zinātnieki šijā pētijumā netika iesaistīti) : - Jo lielāks izsalkums - jo gardākas maizītes )

6 0 atbildēt

Aizmirsu par saldo, ņem divas baltmaizes šķēles,pa vidu zapti,un cep uz pannas apgrozot,tosterī vienkārši cep. 

PS.

Meitene kura man iemācija šo ūber kruti smalko recepti,  sauca šo ēdamo par "Caurdurtie bruņinieki"

4 0 atbildēt

 emotion 

5 2 atbildēt
Super izskatās kā " Narvesen"""" hotdogi ,cerams garšo arī tik pat labi emotion
3 0 atbildēt

Kur var nopirkt Čedaras siela atlikumus?

2 0 atbildēt