local-stats-pixel fb-conv-api

Pusdienas ar ķirbi13

158 1

Ķirbis no pašmāju ogām ir vislielākā un labi saglabājams svaigā veidā gandrīz līdz pavasarim. Ja krājumi no pašu dārza sāk izsīkt, veikalos joprojām liela izvēle un var nopirkt jebkura lieluma šķēli. Tā būs lieliska piedeva manām šīsdienas pusdienām. Gatavošu viltoto zaķi no tītara gaļas ar ķirbja piedevu un vēl ķirbja salātus. Skatāmies bildēs.

158 1 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Nedrīkst!        Nu nedrīkst šādus rakstus likt vakarā.....   emotion  emotion 

7 0 atbildēt
Garšīgi gan jau, bet tītars man negaršo... Labāk cūka.
5 0 atbildēt

Perfekti!  emotion 

5 0 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt
Es gribu tevi precēt, rasik!
4 0 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt

K O L O S Ā L S   P A Ē D I E N S  emotion  emotion 

3 0 atbildēt

Rasiks nepārstāj pārsteigt!

2 0 atbildēt