local-stats-pixel fb-conv-api

Recepte: Pašgatavots burgers38

536 3

Šoreiz rasiks izprovocēja šo rakstu, pēc sarunas ar viņu, palūdza nopublicēt recepti, kā es taisu burgeru. Uzreiz varu pateikt, nepatīk, ne Mķītis, ne Hezburgers, ne kāds cits. Nepredentēju ne uz kādu gudrību, ne uz kādu izcilu gardēžu recepti, vienkārši pacentīšos parādīt, ka es to gatavoju, man pašam garšo, bet tas ir galvenais.

536 3 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 38

0/2000

Vispirms paldies par rakstu! Uzzināju jaunumu, ka gaļas masu jāsaldē. Es jau nebūtu es, ja neievērotu arī kādu sīkumu, ka gaļai gan jau sāli pieliki, bet steigā neuzrakstīji. Pārējais viss ir jauki! Biju domājusi, ka bulciņas arī pats cepsi, tad gan būtu superrecepte! Ticu, ka ir ļoti aromātiski un gardi, tikai ar vienu vainu, ja jāēd man, ko jau minēju - nezinu kā muti tik platu var atvērt, lai nokostu kumosiņu.  emotion 

Paldies, bija interesanti pakontaktēties!

21 0 atbildēt

IZCILI UN LIELISKI!!

19 0 atbildēt

Šitais frukts ir ēdams? Manā ēdienkartē tāds vēl nebija. emotion Būs jāpaeklē Top iņā. emotion 

17 0 atbildēt

Lētāk un veselīgāk nekā burgerēstuvēs!

17 0 atbildēt
Šis variants labāks nekā pilsētas burgernīcās, kur pēc tās majonēzīgās mērces vēders kurkst kā krupis emotion
14 0 atbildēt

 emotion 

14 0 atbildēt

man ir kkada slimiba nakts vidu iet spokos un skatities receptes,pec tam nozeloju vienmer emotion

13 0 atbildēt
Super! Labprat pagarsotu Tavus burgerus! Izskatas gardum gardi! Protamsb+
13 0 atbildēt

grrrrr, kur es slinkis tagad burgeru dabuju

13 0 atbildēt

Laikam biji satraucies, ka salātlapu arī aizmirsi pielikt!

12 0 atbildēt

 emotion 

11 0 atbildēt
Uzbliez estētiskākus un tad noliec citu veikumu,kā arī iemācies lasīt,ko autors ir rakstījis. Velns parāva, sakārdināji ar saviem burgeriem
11 0 atbildēt
Vot tā, sakārdināji mani uz našķiem šovakar 😸. Apcepto papriku kādreiz noteikti paprovēšu.
10 0 atbildēt

Kā es sākumā uzrakstīju, rasiks mani izprovocēju, gatavoju pats priekš sevis un nedomāju, kā tas izskatīsies. Galvenais lai pašam garšo, par ārējo izskatu nemaz nedomāju.  Īstenībā, Tu vari aiziet uz viss smalkāko restorānu, kur vis ir servēts, ka siekalas tek, bet garša....?. Es dodu priekšroku pašu gatavotam, jo zinu kas lācītim vēderā. Šaja gadījumā nemaz nedomāju par skaistām bildēm, bet parādīju, kā es pats sev gatavoju. Nebija nekāds mērķis izlikties. Ceru, ka saprati. nākošo reizi piestrādāšu pie vizuālā efekta, bet vai tas mainīs ēdiena garšu un kvalitāti?

10 0 atbildēt
Vecais, mērci aizmirsi!!! Bez mērces nekadīgi nevar 😋
7 0 atbildēt

Veidojot koltešmasu, tai var pievienot olu, arī tad koteletes neizjuks pat bez saldēšanas.

7 0 atbildēt

Labs variants, būs jāpamēģina emotion +

6 0 atbildēt

Te nav jau kādas 1000 burgeru receptes no kurām 900 ir vienādas...

4 0 atbildēt
Tava recepte ir slinka un bēdīga. Gaļu nevajag saldēt. Un nekas nejūk ārā. 1. Uzkarsē pannu, uzliec abas maizītes bez eļļas uz panas. Nevajag nekādu tosteri. 2. No lielopa gaļas uzvel bumbiņas, saplacini plaukstās kā kotletes un izdur vidū ar īkšķi caurumu. Liec cepties uz mazas uguns. Ik pa laikam piespiežot ar koka lāpstiņu. Tad uzber sāli un piparus. 3. Uz apakšējās maizītes uzsmērē mazliet ķiploku mērci vai mayo. 4. Liec salātlapas virsū 5. Liec kotleti uz salātlapām Uzliec siera šķēli. 6. Sieram pa virsu liec 2 plānas tomāta šķēlītes. 7. Pa virsu tomātiem var uzlikt apceptu bekonu. Kuru pārloki uz pusēm. 8. Uz augšējās maizītes nedaudz tomātu mērci un marinētus gurķīšus, un nevajag ripiņās. Var plāni gareniski. Tas ko tu uztaisīji ir totāls sūds. + 2h gaidīt kaf svaiga gaļa sasals?
2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt