local-stats-pixel fb-conv-api

Jaunais iPhone, viss, kas par to būtu jāzina!15

166 9

Sveiki Spoki, jauns gads, jauns ābolītis! Rakstā, par to, ko varam gaidīt un negaidīt no jaunā iPhone. Noteikti variet negaidīt hologrāfisko displeju un zemu cenu, pārējais gan ir iespējams.

166 9 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Es gaidu tikai un vienīgi nākamās paaudzes iPhone SE. Ļoti ceru, ka arī tas būs MOBILA formāta smartfons. Nekad neesmu sapņojis speciālā somā līdzi nēsāt platekrāna televizoru.  emotion 

9 1 atbildēt

Uzskatu mans s8 labaks emotion

8 1 atbildēt

 emotion 

5 1 atbildēt

Nemaz nav copy-cat no galaxy s8. Displejs ar minimālām malām, home poga noņemta, pirkstu nospiedumu lasītājs novietots aizmugurē, iespējams stikla korpuss. Nokopējuši pilnīgi visu no galaxy s8 ko bija spējīgi. Un kur tagad ir tie bļāvēji, ka samsungs visu zog?

5 1 atbildēt

izskataas ka aabolis ir pamodies un uzzinaajis tikai tagad par oled ekraaniem ... emotion pluss samsungs normaali uzvaariisies ... varu dereet izpardos visus novecojusos un nevajadzigos oledus par dubultcenu  emotion ....  ceru ka neviens abolists suto neizlasiija ... a to tagad buus jaadziivo ar apzinju ka samsung ekranii ir labaakie emotion ... ps neesmu ne iphone no samsung cieniitaajs emotion 

2 0 atbildēt

Var teikt tikko nopirku 7plus, kuces emotion + internetā klejo runas par 8, nevis 7s, ko es nesaprotu, jau vairākus gadus jauna paaudze tiek palaista katru otro gadu, nevis katru gadu.

1 0 atbildēt

booring

un divas reizes atkārtojas viens un tas pats punkts.

0 0 atbildēt
Ar nepacietību gaidu sinepju krāsas ajfonu lai varētu vēl gardāk pasmieties. -Android lietotājs 😎
1 1 atbildēt