local-stats-pixel fb-conv-api

Fuerteventura, ceļojam paši. 1. daļa2

108 0

Sanāca palasīties rakstus(arī Spokos), ka var arī atpūsties, ceļot un apskatīt eksotiskākas vietas pa nelielām naudām. Tā kā nav super labi apmaksāts darbs, bet daru darbu kas man patīk, trīs meitas prasa savu utt, tad tika atlikti ceļojumi...bet pēc izlasītā, tomēr, nolēmu pamēģināt!

Apkopot savu pieredzi vienā rakstā par izmaksām un vajadzībām no savas pieredzes, lai nav jārakājās pa neta ārēm lasot kopā pa gabaliņam, kā to nācās darīt man (un tā pat visu neatradu)...

Gribējās kaut ko krasi atšķirīgu no vietām kur būts. Atzīstoties-ne kur jau tālāk par LV un tuvāko apkārtni nav būts, ja nu vienīgi dažu dienu braucienā pēc auto uz Bavārījas galu. Liktenis vai sakritība lika apstāties pie Kanārīju salām. Fuerteventura šķita ,spriežot pēc aprakstiem un foto, TĀ īstā vieta-vulkāniskā izcelsme, pilnīgs pretstats LV. It kā Tenerife ir vieglāk sasniedzama, lētāka...

Ceļojums bija aprīļa beigas-maija pats sākums, it kā vēl nesezona, bet pietiekami silts, lai izbaudītu salas burvības visas puses. Laika apstākļu info

Un arī lētākas biļetes sanāca...

Lidojām ar Ryanair, lai ko saka,bet budžetniekiem ir ok, ja nav super prasības. Līdzi ņēmām tik rokas bagāžu: atļautais izmērs ir 55 cm x 40 cm x 20 cm un mazā : 35 cm x 20 cm x 20 cm, ne kur nepārbaudīja izmērus, bet mūsējās mugursomas atbilda standartam. Sapratām, ka atļautos 10Kg tur iekšā nesabāzt! :D Ja vēlaties ko vairāk vest no ceļojuma, vīnus, citus gardumus, tad atpakaļ ceļam nopērciet lielo bagāžu, jo rokas bagāžā var vest 1l šķidrumu, kas sadalīti traukos ne lielāki par 100ml!

Mums Londonā atņēma olīves, kas bija 105ml. Londonā ir diezgan zvērīga pārbaude.

Lielākais mīnuss ir pārsēšanās laiki , turp bija 7h , atpakaļ 12h. Londonas STN ir vēl liels mīnus-jāuzturas ielidošanas terminālī, jo no 24.00-3.00 izlidošanas termināls tiek slēgsts. Bija iespēja nopirkt biļetes ar 1.45h pārsēšanos atpakaļ lidojot, bet neriskējām, lai gan ar skriešanu būtu paspējuši. Ielidojot pasu kontrolē bija jāstāv 45min!

Gaidīšanas laiku var izmantot citādi, teiksim apskatīt pilsētu, kurā ir jāgaida, tik tie ir papildus izdevumi. No STN ir vairāki veidi kā tikt līdz Londonai: autobusi, vilciens, takši. Cenas no 9 GBP uz vienu galu. Var iepirkt autobusa biļetes laicīgi, tad lētāk. Linki avotos.

Te var arī atrast, ja maina lidostas.

Tā kā mums sanāca pavēlu ielidot, un Londona naktī nav tā foršākā vieta, tad palikām lidostā.

Ielidojot, aizņēmām brīvās vietas un ilgi neatdevām, uzpīpēt,pēc udens utt gājām pa vienam, otrs pieturēja vietas.

Var skatīties piedāvājumus ,kas reizēm turp u atpakaļ, ir ap 100€(ļoti reti uz FUE, bet uz Tenerifi šad tad) 2fly.lv (apskati šeit piedāvājumu un tad ej biļetes pērc avio sabiedrības lapās, nebūs komisijas maksas), flysiesta.lv, citās ,kaut kā, lētās aviokompānijas reti parādās.

108 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Skaisti un briniskigi,paldies!

0 0 atbildēt