local-stats-pixel fb-conv-api

“Žiguļu kauss 2012” sezona sāksies Biķernieku trasē3

38 2

2011. gada 19. novembrī tiks dots starts “Žiguļu kauss 2012” sacensībām, sezonas atklāšanas posmu pirmoreiz aizvadot Biķernieku kompleksās sporta bāzes lielajā šosejas trasē. Gaidāms, ka uz starta izies vairāk nekā 40 braucēju, padarot šo pasākumu par vienām no vērienīgākajām žiguļu klases sacensībām Baltijas reģionā.


“Sezonas atklāšanas posms Biķernieku trasē būs spēcīgs izaicinājums daudziem no mums, kas motivēs lielākai izaugsmei un meistarības uzlabošanai. “Žiguļu kauss” notiks jau septīto gadu, esam izauguši un sasnieguši zināmu kvalitāti, tāpēc vēlamies padarīt sacensības atraktīvākas un interesantākas pašiem un citiem,” sacīja “Žiguļu kauss 2012” organizators Uģis Banders. Startam “Žiguļu kauss 2012” aicināts pieteikties ikviens sporta žiguļu braucējs, reģistrējoties atbilstoši izstrādātajam sacensību nolikumam. Ar to var iepazīties interneta vietnē www.vaztuss.lv. Sacensības notiks divās klasēs – standarta un brīvajā klasē, katrai no tām paredzot trīs startus. Gaidāms, ka dalībnieku pulkā būs arī pieaicinātās autosporta personības, kā arī īpašas sacensības tiks sagādātas pasākuma īpašajiem viesiem, žiguļos sēžoties pasākuma sadarbības partneriem un mediju pārstāvjiem. Interesentiem sacensību apmeklēšana būs bez maksas.

Žiguļu kausa izcīņas cikls notiks septīto gadu, un to organizē Rencēnu autoklubs. Turpmākie sacensību posmi, kā ierasts, notiks Smiltenes un Zilākalna autotrasēs. Plašāka informācija – interneta vietnēwww.vaztuss.lv.
38 2 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

a ja manam ir 1650 hp ?? es varu piedaliities ? 

0 1 atbildēt