local-stats-pixel fb-conv-api

Top 10 Ātrākie Moči >>>15

Jāsaka, ka tā ir 2010. gada izlase, tomēr tas nemazina manu interesi par šo galeriju. Lai gan man ir motocikla tiesības un mocis arī garāžā stāv, neesmu no tiem, kas pārbaudīs moča maksimālo ātrumu :)

60 8 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

2010 gada Honda CBR 100 RR Firebalade max speed 180 mph, kas pārrēķinot uz KM sanāk 289.681 km/h. Un tas ir standarta komplektācījā.

Nezinu no kurienes tu šo topu ņēmi, vai pats taisīji, bet atstāt Hondu ārpus tā ir noziegums pret cilvēci

 

Turklāt arī par pārējo mošu atrumiem neesmu tik ļoti paŗliecināts ka tie atbilst patiesībai

2 0 atbildēt

Visiem močiem kas paredzēti eiropas tirgum ir ierobežotājs pie 299kmh  Tāpat arī visi šeit pieminētie izņemot Y2K un to mazo duksi arī iet tos 299, tiklīdz uz tāfeles uzkrīt šie maģiskie cipariņi tā arī ātrums vairāk nepalielinās, lai gan fiziski tas protams ir iespējams. Takšto visi šeit norādītie maksimālie ātrumi ir nepareizi. 

2 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

Pašnāvnieku moči!emotion

0 0 atbildēt

Pirmajā vietā gadijumā nevajadzēja būt  Dodge Tomahawk ?

0 0 atbildēt

Hayabusa Turbo nevilka krietni pāri 300?

0 0 atbildēt

Nav vārdam vietas.emotion Inženieru, dizainereu un tehnisko sasniegumu kalngals. Es gan vairāk sekoju līdzi un jūsmoju par Moto Gp prototipiem. Par cik meitas fano par Valentino Rossi, vienās sacīkstēs itāļu fani noorganizēja iespēju pabūt paddokā un pavērot visu to virtuvi GP izcīņas laikā. Nereālie iespaidi.

0 0 atbildēt

no siem visiem Yamaha R1 all the way, parejie  ir parak lieli kluci un uzskatu ka yamaha ir daudz advancetaka par kkadiem suzuki vai kawasaki un svara zina ari vieglaka!

0 0 atbildēt

Bet mans favorīts jebkurā gadījumā paliek un paliks R1!

0 1 atbildēt