local-stats-pixel fb-conv-api

Šodien notiks Latvijas Gada auto testa dienā Molā ar moto paraugdemonstrējumiem7

41 0

Šo sestdien 4. septembrī no plkst. 11.00 līdz 18.00 pie t/c “Mols” norisināsies “Latvijas Gada auto testa diena Molā”. Tajā plašākai publikai tiek sniegta iespēja iegūt jaunas zināšanas satiksmes drošībai, skatīt jaunākos automobiļus Latvijā, kā arī vērot moto triku paraugdemonstrējumus.

Speciāli uz pasākumu ieradās motosportisti Šarūns Kezis un Nerijus Malinausks no Lietuvas. Šarūns Kezis ir pasaules Ginesa rekorda īpašnieks, veicot visvairāk “saulītes” uz motocikla aizmugurējā riteņa 60 sekundēs. Paraugdemonstrējumi notiks plkst. 13.00 un 14.15.

“Sadarbībā ar konkursa “Latvijas Gada auto” rīkotājiem šogad turpinām pirms astoņiem gadiem aizsākto jaunāko automobiļu parādi, kas šo gadu laikā ir kļuvis par aizraujošu un gaidītu pasākumu. T/C “Mols” kā autobraucējiem īpaši draudzīgs tirdzniecības centrs ir gandarīts par šādu “Latvijas Gada auto” izvēli rīkot šādu automobiļu testa dienu tieši pie mums. Turklāt, turpinot tradīciju, novembrī pircēji tirdzniecības centrā kā katru gadu varēs piedalīties balsojumā “Latvijas Gada auto 2022 Tautas simpātija””, par auto aktivitātēm stāsta t/c “Mols” vadītāja Una Tukiša.

Testa braucieniem būs pieejami jaunākie auto modeļi Latvijā. Lai veiktu braucienu ir nepieciešams uzrādīt derīgu apliecību un pierakstīties uz testa braucienu konkrētam automobilim noteiktā laikā, tādējādi nebūs jāstāv rindā.

“Organizējot pasākumu pie tirdzniecības centra Mols, mēs vēlamies pievērst potenciālo jauno auto pircēju uzmanību jauna auto iegādes cenai un auto uzturēšanas izmaksām. Šāda konkurējošu auto salīdzināšana vienā dienā ļauj labāk saprast, kāpēc viens auto var būt 2x, vai pat 3x dārgāks, kā arī izvērtēt vai tiešām par to ir vērts maksāt attiecīgo summu”, stāsta pasākuma un konkursa “Latvijas Gada auto” organizators Māris Ozoliņš.

Savukārt zināšanās par drošas braukšanas principiem dienas garumā dalīsies autožurnālists, “Latvijas Gada auto 2022” žūrijas priekšsēdētājs Atis Jansons.

Klātesošajiem būs arī iespēja piedalīties veiklības braucienā speciāli sagatavotā trasē ar Suzuki Swift. Braucējs, kurš trasi pieveiks visātrāk, iegūs Suzuki Swift ar pilnu degvielas bāku uz nedēļas nogali.

Par noskaņu pasākumā rūpēsies DJ Carlo un saksofonists Raivo Stašāns. Pasākumu vadīs konkursa “Latvijas Gada auto 2022” žūrijas biedrs Normunds Avotiņš.

“Latvijas Gada auto testa diena Molā” savu dalību apstiprinājuši: Alfa Romeo Stelvio Q - statisks, Citroën C3 Aircross, Citroën C4, Citroën C4 elektroauto – statisks, Cupra Formentor, Fiat 500e elektroauto, Ford Puma – statisks, Jeep Compass - Latvijas pirmizrāde, statisks, Jeep Gladiator, Jeep Wrangler, Mazda MX-30 elektroauto – statisks, Nissan Qashqai, Opel Mokka, Peugeot 3008 Hybrid4 un Peugeot 508 PSE – statisks, Subaru Outback, Škoda Enyaq iV, Škoda Kodiaq un jaunais Toyota RAV4 Plug-In.

Ieeja pasākumā ir bez maksas, taču apmeklētāji aicināti ar izpratni izturēties pret ierobežojumiem, kurus nosaka Ministru kabineta noteikumi Nr:360, proti, šogad apmeklēt norobežoto pasākuma teritoriju varēs tikai ar derīgiem ES Covid-19 sertifikātiem. Apmeklētājiem ar negatīviem Covid-19 testa rezultātiem MK noteikumi neļauj apmeklēt pasākumu.

Informatīvi atbalsta: Zip.lv - gudri sludinājumi, Tvnet, iAuto.lv, Latvijas Avīze, Auto ziņas, Dieviete.lv, Delfi, Auto Bild, Jauniauto.lv, garaza.lv, dzivoklis.lv. Atbalsta: t/c Mols, LAMB, V4 motors.

41 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Tiekamies tur 🙂 es būšu!

4 0 atbildēt

👍

3 0 atbildēt

👍

2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt