local-stats-pixel fb-conv-api

Rūsiņš -Turpinājums34

101 0

Sveiciens spoki un spocenes!

Pēc ilga pārtraukuma un visādām ķibelēm esmu beidzot pieķēries Rūsiņam.Tātad īsumā ,ko labu un sliktu esmu izdarījis; savas muļķibas pēc esmu izniekojis krasu,bet kam negadās.No labajām lietam ; daudz kas ir nomainīts un salabots un pielabots.Ir primitīvas gaismas priekšā lai ceļu redzētu ja tumšā jabrauc.Bet pats lielākais panākums,tas ka rūsiņš ir reģistrēts uz mana vārda un ir valsts numuri. Tas īsumā arī ir viss.

Tad nu skatāmies.

P.s. Par cik man ir problematiski ar krievu valodu varbūt kāds zin internēta adresi kur ir kaut kādas rokasgrāmatsa par vecajiem MTZ latviešu valodā? Cik izmeklējos neatradu.

P.s.s Atvainojos ka nav pareizi ieliktas bildes spoki neļāva grozīt bildes :(

101 0 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000

Labāk atstāj puskaču, 50niekiem mēdz būt problēmas ar iedarbināšanu aukstā laikā, silts lec no pusapgrieziena, bet mīnusos ar visu karsto ūdeni vajag pazāģēt. Lai nav katrreiz aiz auklas jārausta uzliec starteri puskačam, tur pat aķis varbūt tāds kurs auto vairs neder, bet šo griezīs tīri fiksi.(personīgā pieredze)Lai dzinēju pārliktu uz startera jāmaina spara rats un tā biezā plāksne.Grāmatu par MTZ latviešu valodā diez vai dabūsi jo līdzi nāca tikai krievu val. Varbūt ir kādam no vecajiem kolhoza mehāniķiem kaut kas saglabājies arī latviešu val. Lai veicas, kad pabeigsi varu aizdzīt savējo uz pārvērtībām.emotion

4 0 atbildēt
Tas ir ātrais starteris.Ja traktors lec uz paukšķa,tad nekādu problēmu,bet zāģēt gan neiesaku,šitiem ir tieksme nosvilt.Dekompresors šitam traķim ir? Ja ir tad nekādu problēmu,ziemā izrauj dekompresoru un kad motors jau normāli sācis griezties,spraud dekompresoru iekšā.Man savs soraks tā lec bez problēmām.
1 0 atbildēt

Atkarīgs cik bieži vajag darbināt piesnieku ziemā? Ja bieži tad ieteiktu Pirmkārt Tosolu vai Antifrīzu (cik tur katram tie grādi) liet dzesēšanā lai nav ar ūdeni jāčakarējas. Otrkārt sterteri motoram un atbilstošu aķi. Treškārt 220v motora dzesēšanas šķidruma pirmsapsildi.

Labāks variants par šo ir tikai turēt traktoru siltā garažā pa ziemu. 

1 0 atbildēt

Pirms noslāpēt puskaču - aizgriez benzīna bākas krāniņu un izdedzini atlikušo degvielu tā lai pats noslāpst. Kad nākošo reizi darbināsi - nedaudz uzpludini tā ka pa gaisa ieplūdi var redzēt degvielu, aizver čoku aptuveni pus ceni lai vaļā. Vajadzētu lekt ar pirmo rāvienu. Ja nē,  svece aizdedze vai kontaktiņi netīti. Bet ja nē - Power Start vienmēr palīdz!!  emotion

0 0 atbildēt

emotion Labs  emotion 

0 0 atbildēt

emotion+

0 0 atbildēt

starteri ja liksi, būs jāpērk arī labu akumulatoru, jo ziemā var sanākt joki.

0 0 atbildēt
0 0 atbildēt

Wanabe John Deer?

0 0 atbildēt

Bet cik specīgu aulmatoru vajag ? Es jau domaju vienkarsi uzlikt pasam puskacam starteri un atstat ka ir , kad pabeigsu silto garazu tad redzes.

jautajums ne par tēmu kapec magneto varetu sist dzirksteli preteji griezienam?

0 0 atbildēt

Tas nau mans(pagaidām) ,bet kaimiņa ,pie manis tiki glabājas,

0 0 atbildēt

neesi meeginaajis karbi iztiriit kaartiigi ?  manam belim kaadreiz cakareejaas puskacs delj taa kad karbi tiirot bija palicis neliels griziitis diize .  man karbis bez membranaam ar pludu ieksha

0 0 atbildēt