local-stats-pixel fb-conv-api

Porsche Cayenne S Transsyberia4

40 1

Noteikti pilnīgi visi zin tik ļoti populāro Porsche Cayenne. Neekonomiks,liels,dārgs bet priekš SUV ļoti sportisks un ļoti komfortabls braucamais Bet maz cilvēku zin ka tam ir versija Transsyberia kas šo "parketa slīpētāju" padara
daudz līdzīgāku īstam džipam.

Šī versija tika izgatavota par godu uzvarām ikkgadējajā Transsibīrijas rallijā
kurā Porsche ieņēma pirmās 6 vietas(!).Šī versija bija piejama īpašam pircēju lokam kas jau iepriekš ir pirkuši Porsche automašīnas. Tika izgatavoti 600 eksemplāri priekš ASV tirgus.

Auto bija kā Cayenne GTS un Cayenne S sajaukums.Dzinējs tika ņemts no Cayenne S, transmisija un pamata balstiekārtas detaļas no GTS bet par bāzes modeli tika ņemts Cayenne S.Lai nodrošinātu optimālāku paātrinājumu, ievietoja sešpakāpju automātisko pārnesumkārbu no Cayenne S kuru kombinēja ar īsāku beigu piedziņas pārnesumskaitli no Cayenne GTS.Tāpat kā visiem citiem modeļiem Cayenne diapazonā, Cayenne S Transsyberia atstāj pastāvīgo visu riteņu piedziņu Porsche Traction Management (PTM), kas dod 62 procentus dzinēja griezes momentu uz aizmugures riteņiem un 38 procentus uz priekšējiem.Gaisa ieplūdes, dzinējs ir novietots virs kapots. Ar snorkeli gaisa ieplūdes var mainīties līdz jumta augstumam, nodrošinot, ka vilnis, kas rodas, šķērsojot ūdeni nevar iekļūt ieplūdes kolektorā.

Aizmugurējie sēdekļi ir aizvākti to vietā liekot īstu sacīkšu metāla būri (roll cage).Kabīne ir veidota tā lai tā būtu piemērota sadarbībai starp braucēju un viņa palīgu.Cimdu nodalījuma vietā atrodas tāds kā borta dators(Tripmaster) kas aprēķina nobrauktos kilometrous, ceļu kas atlicis un visu pārējo informāciju par braucienu.

Auto tika palielināts klīrenss,pieliktas necaurduramās riepas.Lai novērstu ūdens iekļūšanu automašīnā, korpuss un durvis ir noslēgtas līdz sānu logu augstumam.Maksimālais dziļums, šķērsojot upes un strautus ir aptuveni 78 centimetri.

Auto ir minētais 4,8 litru V8 motors no Cayenne S kas attīsta 385 ZS un vairāk kā 170km/h (ierobežots dēļ riepām) un no 0-100 tas tiek 6.8 sekundēs.Tā vidējais patēriņš ir aptuveni 13,7 litri uz 100 km.



40 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Cik var kopēt, tu nolādētais mullāp!?

2 1 atbildēt

kopēt no kurienes ? es visu pats tulkoju vārdu pa vārdam

seriously

1 0 atbildēt

mhm uzreiz erekciju uzrāva :D 

1 2 atbildēt

ujjj ku vecs :D:D:D:D::D

2 8 atbildēt