local-stats-pixel fb-conv-api

Piekrāsoju savu w123 #248

730 1

Sveiki visiem! Būs jau pagājis apmēram gads kopš mana iepriekšējā raksta. Šis būs atkal mans nebeidzamais stāstas par manu Mercedes benz w123 wagon. Šoreiz piekrāsoju atkal aizmugurējo daļu, bet uzsvars vairāk būs uz tā kad es metināju apakšu aizmugures daļā un atrestaurēju aizmugurējo tiltu, bet tas nenozīmē, ka virsbūvē nebija ieguldīts daudz darbs.

Būšu godīgs un teikšu, ka pati piekrāsošana neizdevās tieši kā plānots. Ja to lietu reti dara tad piemirstās, bet nu varu teikt to ka mana pieredze ar to visu ir augusi un nākamreiz noteikti būs labāk. + es to dariju diezgan pavēsā laikā. Tagad pats galvenais ir lai tas nav sarūsējis. Ganjau kaut kad pārkrāsošu visu vienā reizē.

Pašas grīdas restaurēšana aizmugures daļā bija smags darbs, jo bija ļoti daudz darba. Daudz jametina bija + vel tas ka zem mašīnas bija jālien kas sarežģija metināšanu un krāsošanu.
Aizmugurējā tilta restaurēšanā nāca palīgā smilšu strūkla. Sapratu, ka savādāk nebūtu aršana un tika uztaisīta paštaisītā smilšu strūklas iekārta. Pašam tiltam ir samainīts tikpatkā viss kas maināms pat pusasis jaunas nopirku.

Uz nākamo ziemu ķeršos klāt pie priekšās restaurēšanas. Celšu arā motoru, centīšos nomedīt orģinālos priekšējos spārnus utt. Tad jau pietiks vāvuļot un lai bildes stāsta pārējo.

p.s. tagad strādāju ar savu ford sierru tam notiek pilna rāmja restaurācija, bet par to protams citā rakstā.

Links uz iepriekšējo rakstu http://spoki.tvnet.lv/automoto/piekrasoju-savu-w123/638120

« 1  2  3 »
730 1 48 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 48

0/2000