local-stats-pixel fb-conv-api

Nissan S1317

128 5

REID FRASER’S READY FOR BATTLE S13

Mašīnas īpašnieks ir "Reid Fraser" , un viņš šo mašīnu ir nosaucis par Crazed S13 . Reida iepriekšējā mašina bija DC Integra , tā mašīnā viņu garlaikoja , un vienmer viņš bij vēlējies kārtīgu drifta auto ar ko var kārtīgi izslīdēt līkumus. Par laimi Reida draugs bij ieinteresēts viņa integrā , un tad nu viņa integra nomainijās pret S13 , un viņs bij ļoti lepns rokās turēt S13 atlēgas. Zem pārsega ir svaigs SR20DET , kas pēdējo piecu vai sešu gadu laikā ir kļuvis populāru motoru drifteru acīs. Lai palīdzētu savaldīt motoru ir pārstrādāts suspension un uzstādīts Powered by Max Coilovers. Viens no lielākajiem izaicinājumiem Reidam bij uzstādīt viņa 15x10 Aero Race riteņus zem viņā S13. Reids iemeta 25mm starplikas aizmugurē, lai dotu tai izskatu, kadu viņš gribēja. Reida mašina ir veidota, lai baudītu, lai atgādinātu viņam par draugiem un labu laiku, kas ir bijis. Mani draugi ir liela daļa manas dzīves, es sapratu , ka mani draugi ir daļa no mašīnas , visi bij iesaistīti processā ,visi man palīdzēja kautko taisīt , pārsegu - Kevin Krug , kreiso spārnu - Jared Houston , labais spārns ir rezervēts manam draugam Sean Miller kurš bij izbraucis ārpus pilsētas uz darbu , pasažieru durvis ar manu draudzeni Meganu , vadītāja durvis esmu nopūtis sudraba krāsa un būtība visi ir palīdzējuši pie to radīšanas jo katrs uz tām ir kautko uzīmējis , kreisais "quarter" ar Josh Lewis , lūka ar Liz Conner, sānu sliekšņi ar Amber Eve , un labo "quarter" sāku ar Stephen Knoop un tā bus sadarbība ar Team Sumospeed. . Un nobeigumā Reids ir pievienojis Bosozoku-inspired izpūtējus , kas papildina šī S13 unikālo izskatu. Jūs redzat vairākumu automašīnu,kuras uztrauc , ka viņas nepamanīs , ka nekļūs atzīta vai tai nebūs trofeju , tas ir iemesls, kāpēc viņi iet noteiktu virzienu vai iet ar noteiktu modifikāciju bet Reida S13 ir lielisks piemērs, kas dara savu lietu un ir labākais virziens no visiem. Automašīna netika būvēta, lai uzvarētu šovos vai lūgtos kadam. Tas bij tikai lai darītu kautko jautru "Tā ir daļa no skatuves, kas ir sākusi lēnām izbalēt., Bet, cerams, automašīnas, piemēram, Reida S13 var dot skatuves otro elpu.


Pirmajās bildēs būs mašinas tagadējais izskats , bēt pārējas bildes es atradu viņa facebook profila un video es atradu viņa youtube profilā , šo mašīnu var pamanīt tādos saitos kā stanceworks.com , sumospeed.com , enjukuraracing.com ..

Ceru ka patiks raksts , ilgi tulkoju un meklēju informāciju par šo mašīnu, vismaz pats esmu gandarīts ,ka tik daudz ko atradu , un uzzinaju jo pašam ļoti patīk šī tipa nissani un pats ar laiku vēlētos kautko tādu iegādāties . Uz kapata gan zimējums ir visai neglīts bet cilvēks ir centies un mīlējis šo mašīnu tapēc tam zīmējumam nav nozīmes , baigi patikās tas ,ka draugus iesaistijis darbā un tas viss bijis priekš sevis nevis slavas + nekad mūža man nav patikuši diski zelta krāsā , bet šai mašinai piestāv emotion Slavu gan viņs ir ieguvis nesen , bet noteikti mēs vēļ dzirdēsim par viņu,.

« 1  2  3  4  5 »
128 5 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Man iepatikas šī mašīna! emotion

6 2 atbildēt

Vienmēr patikuši s13 un s15 emotion

1 0 atbildēt

tagad  tā ir moderni..labu motoru ieliek kīnokropļa paskata miskastē, un ir stilīgi..

 

emotion

7 7 atbildēt

Fender signālraķetes emotion tiešām ilgi strādāji pie tulkojuma emotion

0 0 atbildēt

AK TU DIEVS KAS PAR VALODU!!!!! vīrieši tiek saukti sieviešu dzimtā..... trūkst burti......  kauna pavisam nav?!!!?? emotion  

0 15 atbildēt