local-stats-pixel fb-conv-api

Nelaimīgā tigra.11

38 0

Sveiki. Tātad māsa kritusi uz tigrām, tad nebija iespējams pierunat viņu ņemt kadu citu auto. Tad nu kurzemi izbraukuši krustu šķērsu, nonācam jau Rīgā. Autoplacis Best auto. Tobrid varbut saucās savadak, zinātāji zinās:) Tātad, būs bildes no remonta, cik nu saglābu, jo draudzene ar savām veiklajam roķelēm pamanījās formatēt fotoaparātu:( tātad lielākā daļa- čuššš..:( Nu pa lielam auto maksaja 600€. Bija vel ļoti daudz piedzīvojumi līdz tikām lidz Liepājai... Tad nu gaidu komentarus par to cik adekvāta cena, kritiku par remontu, un visu pārējo..:) Ari bilde ar auto kopumā būs vēlāk.

38 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Manā 'vērtējumā iterjers izkatas vel drausmīgāks kā bija 

12 0 atbildēt

Tas zilais salons tgd izskatās pēc riktīga lauku šķūninga balvas izcīņas ieguvēja emotion

4 0 atbildēt

Pārāk daudz tās zilās krāsas salonā emotion, es labāk būtu kārtīgi iztīrijis un piemeklējis ādas salonu, kopskats būtu daudz labāks.

3 0 atbildēt
Zilā krāsa panelī ahukenā.
2 0 atbildēt

Jau likās kkur redzēts https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/opel/tigra/flopk.html

Ir tā patri?

Piedod, bet par tādu naudu tādu tolmeta gabalu hah, BET, nelienu citu makā. Darbs ieguldīts, ja pašam/ai patīk tad OK. Lai labi ripo emotion

1 0 atbildēt

emotion naw nemaz t ik traki ...

1 1 atbildēt

Nu, 600 eiro, nezinu gan, izskatās ka krietni rūsējis ir, manuprāt, diezgan neadekvāta cena priekš tāda stāvokļa, bet tās tikai manas domas.

Bet krāsojums un metinājums izskatās diezgan labi.emotion

0 0 atbildēt