local-stats-pixel fb-conv-api

Nedaudz rūsiņa.... Mersītis, VI daļa.30

Eh, paldies, mani dārgie spoku draugi par cepienu komentāros, vismaz garastāvoklis uzlabojas klačiņu uzsitot pēc visa šitā Mersīša pasākuma. Vēl gan rakstiņš man ir jānobeidz un tad par to bēdubrāli varēs aizmirst. Kā saka, nāks lielāki sūdi, šitie aizmirsīsies. Principā tādus lūžņus labāk augšā necelt, lai jēdzīgi tādu sataisītu vajadzētu daudzas detaļas mainīt, durvis, sliekšņus, aizmugurējo vāku un veikt pilnu pārkrāsošanu. Es šeit kā kaut kāds komunists nostartēju, idejas vārdā un uz entuziasmu, sanāca ne Sašam ne pašam, bet vismaz drauga brālis vēl kādu laiciņu varēs ar to mersīti pabraukāties.

Ceru, ka turpmāk procesā nekādu lielu pārsteigumu vairs nebūs, darbiņš ies raitāk. Tagad atliek gatavošana, krāsošana un sapulēšana, vietām krāsošu, vietām piekrāsošu.... nāks mālēts, būs labs, ja ne labāks, tad savādāks. Brīžam rokas neceļas turpināt pasākumu apzinoties, ka daudzas detaļas ir vienkārši lūžņos nododamas, restaurēt neatmaksājas, bet nomainīt pret jēdzīgākām līdzekļi neatļauj, galarezultātā tāda aplāpīšana vien sanāks. Pie gatavošanas visvairāk laika aizņem tieši visādi sīkumi tādēļ uz mazāk svarīgām vietām īpaši neiespringšu, laiks nav gumija, tā jau visi plānotie termiņi ir iztecējuši.

Bliežam tālāk.....

Iepriekšējā raksta daļa : http://spoki.tvnet.lv/automoto/Nedaudz-rusina-Mersitis-V-dala/756386

Raksta turpinājums : http://spoki.tvnet.lv/automoto/Nedaudz-rusina-Mersitis-VII-dala/756746

« 1  2  3 »
407 0 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000

Dievs dod man tavu apņēmību...cepuri nost!!!

8 0 atbildēt

Tev vajag veidot ko līdzīgu raidījumam "Wheeler Dealers" .Un būs emotion

7 0 atbildēt

Skaties no gaišās puses, vismaz špaktelis nerusēs!

4 0 atbildēt

Sasha, padomā labi par manu W123, kā nekā, auto ar vēsturisko statusu, bet ne muzeja eksponāts. par termiņiem un naudām sarunāsim. Citādi, ja nesataisīšu un nometīšu, tad gan sapūs!

4 0 atbildēt

Spečuksemotion

3 0 atbildēt

Vispār jau mani raksti nav reklāmai, tie domāti vairāk kā informācijas un iedvesmas materiāls jaunajiem darboņiem, censoņiem un interesentiem. Pats strādāju maizes ceptuves firmā, autiņu ķīlēšana ir vairāk kā hobijs, principā strādāju tikai ar savu šauru ilggadīgo klientu loku (radi, draugi, paziņas), arī cenas stipri palielas, jo strādāju ar vieniem no kvalitatīvākajiem materiāliem. Bija man te kādreiz tāda iespēja, laiks un līdzekļi kad ar spokiem un viņu autiņiem kopīgi varēju pa lēto, pa pašizmaksu, par skaistām acīm padarboties, bet patreiz apstākļi sagrozījušies, nevaru vairs atļauties šādu opciju, darba pilnas rokas un arī ceptuves firmai nav tie labākie laiki.

3 0 atbildēt

Vienā ziņā par to projektiņu tāda divdomīga situācija. Itkā viena daļa ir visai perfecto, bet tajā pašā laikā ir nācies žmiekties un nepārmetināt sliekšņus, kas manuprāt nemaz tik traki uz kopējā fona to visu nesadārdzinātu, jo jāšpaktelē un jākrāso taču bija tāpat. Tas pats ar krāsošanu. Principā Saša praktiski gandrīz visu mašītu pārkrāsoja. Nu varēja tak noziedot naudiņu vēl litram krāsas (nezinu par daudzumiem varbūt vairāk vai mazāk) un tomēr nokrāsot visu.

Tagad sanāk kā svētku kūka, kurai putukrējums ir no skābā krejuma, jo tā tak ir lētāk tikai garša vairs nav tā.

2 0 atbildēt

Skatījos un gribējās domāt ka tas ir opelis - bet nē, tomēr cita mē$lu čupa emotion

2 0 atbildēt

Auto aizved bišķiņ sametināt, beigās vissas buktes aizšpaktelētas noslīpētas pārkrāsotas noteikti sākotnējo pāris eiriku vietā piestāda kārtīgu rēķinu emotion

0 0 atbildēt

Tā tik turpini lai tev izdods.

0 0 atbildēt

Lielas plaknes pofig taisīt, bet mazos stūrīšus pi..ties .Tas ir murgs. emotion Bez normāla dopinga šitos bleķus nemaz nevar taisīt. Bet, ja izdodas,sanāk - Nebitij,ņekrašenij.emotion

0 0 atbildēt

Rumbula jau gaida!!!!

0 1 atbildēt