local-stats-pixel fb-conv-api

Nedaudz rūsiņa.... Mersītis, I daļa.54

Man te nedaudz rūsiņa, vajadzētu piekrāsot...... apmēram tā autiņa īpašnieks izsaka savu bēdu kad nobriest savest kārtībā savu uzticamo dzelzs draugu. Tā nu parakstījos es sava čoma bračkam autiņu nedaudz savest kārtībā, vietām nedaudz piekrāsot un vēl šādus tādus sīkumus sataisīt: sariktēt stoiku kura bija iespiesta, piekrāsot durvīm apakšas kur nedaudz rūsiņa izlīdusi, vienas durvis pilnībā nokrāsot, jo tur kādreiz tika piekrāsots ar plankumiem, uzpulēt lukturus un aizmugurējam vākam rūsiņas piekrāsot. Provizoriski piemetot izskatījās, ka darbiņš apmēram pāris nedēļām, optimistiski ķēros klāt.....

Sākumā bija doma uztaisīt vienu rakstiņu, bet interesentiem labāk tomēr lielās bildes skatīties, tādēļ raksts taps vairākās daļās ar turpinājumiem. Tieši šodien esmu pielicis punktu visam šim pasākumam kurš izvērtās divu mēnešu garumā, arī bilžu pa šo laiku ir savācies ne mazāk kā veicamo darbu apjoms. Paša procesa laikā biju tā aizņemts, ka nebija līdz rakstiem, pa pīppauzītēm sanāca tik vien kā čatiņā ielekt un ar citiem spokiem nedaudz paklačoties.

Par tik cik mani nemitīgi dīda un izprašņā par izcenojumiem, tad pateikšu, šī sākumā uzskaitīto sīkumu un defektu pielabošana, pa draugam, tika sarēķināta uz pieciem sotakiem.

Apejot autiņam apkārt tapa arī neliels video : http://vid1270.photobucket.com/albums/jj608/Aleksandrs59/002_zps3ua7tonr.mp4


Tātad pirmā daļa, apejam apkārt, uztaisām defektāciju un sākam nedaudz rakt...

Raksta turpinājums : http://spoki.tvnet.lv/automoto/Nedaudz-rusina-Mersitis-II-dala/756132

« 1  2  3 »
624 3 54 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 54

0/2000

Pamatīga rūsas kudze. Neticās,ka šādu brīnumu ražo izslavētā vācu autobūves kompānijaemotion ...bet varbūt , ja šo rūsas kamolu neaiztiktu pāris gadus viņš metamorfozētos par kaut ko skaistu, piem. Maibachemotion (no neglīta kāpura metamorfozes rezultātā taču rodas tik daudz skaistu tauriņu).

20 0 atbildēt

tāda tā Postpadomju mentalitāte mums saglabājusioes - paņemt lielu premium klases vāģi un tad kasīt pauri, ka nepietiek līdzekļu uzturēšanai ...  bet tur jāmainas paaudzēm un domāšanai.. 

15 0 atbildēt

Sveiki draugi emotion Šis E kalses mersītis ir vnk leģenda vēl trenkanojs laikos bija iespēja vizināt savu dibenu ar tādu 2002 gada  CDI, bija riktīgi labs un visas ekstras, ja godīgi daudzas auto pat tagad stāv malā un nervozi pīpē, es runāju par tiem pašiem fordien, mitsu utt... braukšana ir ļoti komfortabla, protams ar to kas tagad nesalīdzināsi E 220  2011g. , bet ja man būtu izvēle ņemt šadu vai kādu citu auto aptuvni tā gada, viennozīmīgi šo.

8 0 atbildēt

es ar tādu rūsas čupu nemocītos,neatmaksājās,pārdod par tik cik var dabūt un pērc vietā citu

7 0 atbildēt

Nu jau gan, tagad pēkšņi esiet ieraudzījuši, ka Mersim arī var būt rūsa! Tā ir, ka tikai Opeļus un Fordus izsmej - arkas, sliekšņi utt... servisā katru dienu.

Arī C klasei ap 1998 gadu ir līdzīgas rūsas problēmas, turpretī Opel Vectra B 1998 gada nav tik traki. Ģimenē ir gan C mersis gan B Vectra.

 

Rezumē, neskati vīru pēc cepures, arī tiem glaunākajiem kādreiz ir problēmas.

Es uzskatu, ka normāli, autiņam tomēr ir vismaz 15 gadi.

4 0 atbildēt

Ielikt mīnusu,Sasham,Aleksandram,ir tas pats,kas ielikt Čakam norisam vai Stīvenam Sīgalam !  emotion

4 0 atbildēt

Visu cieņu! emotion Parasti jau laikam tā ir, ja kāds atbrauc un saka ka vajag grīdai vienu caurumu uz TA aizmetināt, tad jāgatavojas uz to, ka visticamāk atradīsies vēl daudz briesmu lietasemotion

4 0 atbildēt
Riktīgs dušlāgs.Kā saka,bēdu ieleja.
4 0 atbildēt

Nja, man radagabalam ar mersis, auklējas kā ar zīdaini- regulāri skatās, vai nav kur kas aizmeties, un kā ir, tā ķeras klāt- viedoklis, ja nedarītu, tad arī būtu vakars uz ezera. Man šķietas, ka man par manu pasaulīgi vecā Audi bleķiem  mazāk galva sāp ka viņam par tīri svaigo mersi. Pārējais gan bez problēmām. Brālēna viedoklis, ka meršus arī tagad ražo ar ideju, ka viņiem nav jābrauc mūžīgi...un pat ļoti ilgi ne.

3 0 atbildēt

jā mersis sērīgā stāvoklī, žēl ka šitā nolaiž mašīnas it īpaši tikai 2000 gada modelis. nu nez manam 1996 gada meršukam tā vel tīri normāli ir un paziņam ir pat 1992 gada un vispār rūsas uz virsbūves nav. tikai žēl ,ka dēļ šadiem turku ražojumiem tiek sagrauta visa reputācijas ko paši bija būvējuši jau vairākus gadus.

3 0 atbildēt

UUUps. Gaidāma pamatīga klope ar rūsiņu.

3 0 atbildēt

Nedaudz rūsas Ha...  emotion

3 0 atbildēt

Tas vēl nieks - manam Mersim rūsai cauri jau spīd un pusi rokas var caur durvīm dabūt, neatverot.. - protams tas jau sen stāv pažobelē, nomainīts pret AUDI emotion

Žēl - motoriņš ta labs..

3 0 atbildēt
Man opels lidzigā stāvoklī.bet lai mersis šitā......
3 0 atbildēt
Rūsa nav žēlojusi...
3 0 atbildēt
Nu ko,ļaudis sākam krāt sashas jaunaam pacēlājam! emotion
2 0 atbildēt

Es arī gribu tadus draugus kas manu rūsas kalnu uzcelsemotion principā viss tas pats, tikai modelis W140 s500

2 0 atbildēt

Tie kuri E-Type ceļ augšā, tie pa lepnajiem servisiem apgrozās emotion

2 0 atbildēt

Tanī laikā arī ekoloģiskās krāsas sāka ieviest ražošanā, tas arī kvalitātei pa kanti uzsita, rūsas aizmetnīši jau ražošanas procesā radāsemotion

1 0 atbildēt

Tā ir, galarezultātā man materiālos vairāk izgāja.

1 0 atbildēt