local-stats-pixel fb-conv-api

Moskvich 2140 celšana gaisā 217

515 2

Pagājis jau kāds laiciņš kopš mana iepriekšējā raksta un atdzīšos, diezgan tālu neesmu ticis ar to veco mosi, jo nekad nav bijis īsti daudz laika ņemties. Bet vismaz pēc mēneša ilgas plānošanas ar draugu un senci izdevās mums aizdzīt autiņu pie telfera... teikšu ka jautrs brauciens striķī ar minimālām bremzēm uz ledus, bet nu līdz galam tikām bez sirdstriekas. Norāvām haubu, palīdām apakšā un vot tad sirdstrieku varēja ķert... vecais draugs Ruslans jau ir ciemojies, bet ko padarīs ar tādu vecu auto. Visi m***** rūsē. Bet back to the story, apakšā nolīduši, konstatēju ka sajūga pievads vēl ir klāt (kārba ar kardānu jau iepriekš biju nomaucis nost uz sānu metot), nu labs i, gaidu senci, tam vismaz par mošiem vairāk zināšanu. Tas labi norūsējis, nenāk ārā, skrūvējam no motortelpas ārā un ar visu pievadu, hujakš ārā motors. Nometuši moša dvēseli malā, skatamies un nomurminam... Darba vēl daudz. Vismaz tagad kad ir brīvs laiks, paņems štrumentus, aizmauks pie pazīstamā un skrūvēs tik tālāk lēnā nodabā. Nākošais pamatplāns ir iztīrīt salonu lai tiktu pie grīdas klāt, lai gan teorētiski caurumi grīdā nebija, bet kas to lai zin kas darās zem beņķiem iekšpusē. Tad paralēli motortelpu tīru un jāsāk ķerties apakšai, sametināt, sagatavot krāsošanai, nokrāsot un maukt visu atpakaļ lai pēc tam varētu lamāties par pāris palikušām skrūvēm. Uzreiz saku, neesmu nekāds žurnālists kurš katru stūri fočē, tākā bildes nav daudz.

515 2 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Kur tad nu bez Bauskas alutiņa... emotion

10 0 atbildēt

Es reiz senos laikos šitā pat 'cēlu augšā' Moskvič 407.

Uz sāniem var likt arī tā pat, uz riteņiem. Tie vecie diski labi tur, nelocas.

Atceros, motoru cēlu ārā uz rokām. Pirms to nolikt zemē, tas ar 'peku' aizķērās man aiz bukšu siksnas! emotion Tas gan bija jautri emotion Ne īsti atpakaļ likt (spēki ar mazu), ne zemē - paliktu bez biksēm. Beigās atradu kaut kādu sētnieka smilšu kasti, kas gurnu augstumā, atbalstīju motoru un vismaz noāķēju no siksnas emotion.

8 0 atbildēt

+ no manis un gaidu nākošo daļu !!!

5 0 atbildēt

Tiešām cepī šāda veida raksti ! 

Malači.emotion

5 0 atbildēt

Es kaa benziingalva noveelu jums veiksmi juusu projektaa. Man patiik, ka cilveeki njemas ar taadaam lietaam. Un "moskvich" ir diezgan labs aparaats ko celt

3 0 atbildēt

Ieraudzīju to mazo garāžiņu titulbildē un jau saķēru galvu emotion Malači! Tik turpiniet darboties!

3 0 atbildēt

Šitam var droši mest iekšā 1.6 bembja-huļigankas motoru-nekas daudz pat jāpārtaisa nav.emotion

2 0 atbildēt

Ar tik cerīgi skaistu ievadu un attiecīgiem darbiem mašīnai tiks dota otra dzīvība. Lai Jums izdodas, bet mums , lai paliek iespēja redzēt atdzivināto moskviču.

2 0 atbildēt

Veiksmi tālākajās iecerēs / Labs darbs , kas padarīts emotion

1 0 atbildēt

Kroplīgais padomju mēsls un pakaļdarinājums Opel Kadett!

2 1 atbildēt

Ar gāšanu uz sāna ar bērnībā ir pieredze bijusi, kad vajadzēja Moskvičam sajūgu, kurš sāka nereaģēt uz pedāli un kārbu mainīt kurai pazuda atpakaļgaita. Bet man nebij tik advancētu statīvu, apgāzām tā pat un atstutējām riepu pret aizmugurējo durvju stoiku.. emotion Ērtākais veids kā darboties pa apakšu.

Un tad atkal varēja raļļot. emotion

0 0 atbildēt

Jautājums autoram no iepriekšējā auto īpašnieka 😉

Kur palicis šis moskvich? Vai rokas nav nolaidušās? Vai vēl ir tapšanas stadījā?

0 0 atbildēt
Vēl var celt gaisā ledusskapi "zil", balalaiku, vāłinkus u.c. sovjetu mēslus, īpaši gudri jau tas neizskatās...
4 5 atbildēt