local-stats-pixel fb-conv-api

Mans auto Top 1022

68 8

Kā es atveru automobiļu ekrāna fonu mājaslapu „netcarshow.com” vai arī uz ielas pamanu kādu īpašu vai pašam mīļu auto man uzreiz prātā sāk uzpeldēt dažādas atmiņas, iespaidi un vērtējumi par katru no šiem automobiļiem. Tagad, kad man jau šīs domas ir nosēdušās, es varētu ar jums padalīties manā automobiļu TOP 10 (gaidīšu arī komentārus. Variet rakstīt arī savu auto TOP 10).

68 8 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

Tu domā ka cilvēkam kurš var atļauties pa 1milj. nopirkt auto plēš cik viņš ēd uz simta ?? Pat ja pagriezienu rādītāja svira maksa ap 5 k euro , tas nenozīme ka tas cilvēks to nevar atļauties. !! ja esi sakrājis 2 miljonu, tas nenozīmē ka pa 1 ļimaku pirksi auto un otrs ļimaks aizies apkopēs !! Tur maciņā jābū vairā naudiņām, krietni vairāk nekā tas autiņš maksā :)

3 1 atbildēt
esi kaut ar vienu braucis?^^
2 0 atbildēt

M1 gadijumā nejauc ar 1M? Jo tie ir divi pilnīgi atšķirīgi BMW. M1 ir astoņdesmito gadu bmw superkārs, bet 1M ir BMW 1. sērijas M versija

1 0 atbildēt

VISIEM, KAS RUNĀJA PAR BENZĪNA PATĒRIŅU - padomājiet loģiski: brauciet pa autostrādi ar baigo ātrumu, tad iedegas lampiņa, ka vajag uzpildīties. Iebrauciet, uzpildaties, pavadiet laiku aukstajā rudens gaisā un atkal lecat mašīnā. Izbrauciet uz autostrādes, ieskrienaties. Tikko kā jau sākat baudīt braukšanu, paskataties - WOW, jau puse benzīna bākas tukša. Lūk tur ir tā fiška. 

1 0 atbildēt

Es arī sapņoju par DeLorean DMC-12

1 0 atbildēt

par degvielas patēriņu jau šeit vispār nav ko minēt jo ja var atļauties šīs mašīnas nopirkt un uzturēt tad patēriņš ir pie d*****

0 0 atbildēt

tu sakuma izbrauc ar vinjiem un tad saki savu topu :D 

0 0 atbildēt

nu bet emotion nosaukt markas ariii? :)

0 0 atbildēt

Kur ir maserati?

0 1 atbildēt