local-stats-pixel fb-conv-api

Lai rūsa neēstu tavu auto. !11

82 2

Jūs esat nopircis automašīnu. Viss ir brīnišķīgi, auto mirdz un laistās saulē, motors rūc, sajūsma pārpilda jūsu dvēseli... Bet naktī jūs nevarat mierīgi gulēt. Jums galvā skan šausmīga skaņa, kas iet cauri kauliem — jūs dzirdat, kā rūsa grauž jūsu mīluli.

Ar šo problēmu saskaras visi mūsu platuma grādos dzīvojošie autoīpašnieki bez izņēmuma. Diemžēl metāls ir metāls, un tam ir tendence rūsēt. Neaizmirsīsim, ka mūsu mašīnām ir jāstrādā ļoti agresīvā vidē, it sevišķi ziemas periodā, kad sniega kausējamie reaģenti saēd praktiski jebko — metālu, gumiju un pat betonu, par ko liecina Salu tilta apmaļu nožēlojamais paskats. Daudzi ar koroziju mēģina cīnīties, pārklājot automašīnas apakšu ar dažādām bitumena mastikām, tā cenšoties paildzināt automašīnas mūžu, tomēr bieži vien panāk gluži pretēju efektu. No ārpuses agresīvās vides iedarbība tiek nedaudz apturēta, bet zem pārklājuma ūdenim nav, kur palikt, un rūsa turpina savu darbu.



Atcerieties, ka, šodien investējot sava auto pretkorozijas apstrādē, jūs ietaupīsiet uz auto remonta rēķina, bet pārdot savu auto varēsiet par krietni vien lielāku naudas summu. Tikai neatlieciet šo procedūru līdz brīdim, kad CSDD tehniskās apskates inspektors, auto apskates protokolā ieliek atzīmi „2”. Kam par iemeslu ir virsbūves nesošo elementu korozija!


82 2 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://autonews.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Un cik tev samaksāja par reklāmu???

11 0 atbildēt

Tā ir reklāma? emotion

2 0 atbildēt

viss jau izklausaas saldi, bet vareetu pateikt cik izmaksaa apstraade??  

2 0 atbildēt

man nav auto... emotion

1 0 atbildēt

Un cik sis prieks maksa? 

1 0 atbildēt

Ganjau kad visa masinas apstrade ap 100 ls grozās

1 0 atbildēt

droši ka sālīti maksā!

Visslētākais nopirkt 1 bundžu bitumenu un ar otu nosmērēt visu apakšu izmaksas zem 5ls un savu laiku ir okey :D

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

ŠĪ NAV  REKLAMA :d

0 2 atbildēt