local-stats-pixel fb-conv-api

Krēslas zona 15

64 0

Sveiciens auto Spokiem. Mans pirmais raksts. Kā tikt pie jumta bagāžnieka par nieka ~5 €. Ir protams citi varianti un izpildījumi, bet es taisīju pa savam, lai ir smuki :). Nosaukums tāds, jo viss notiek garažā un apgaismojums, kā arī bildes varēja būt labākas. :) Laika nav, rakstu īsi.

64 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Es izolenes vietā būtu izmantojis fēnojamos kembrikus. Tiem nepastā iespēja pie ātruma sākt ļeperēties.

1 0 atbildēt
Labs budzeta variants.Vajadzetu vel tadam kam nav relinji piemeram sedanam.
0 0 atbildēt

Rokas aug no pareizās vietas. Gaidu nākamo rakstu! emotion

0 0 atbildēt

Es šad tad esmu izmantojis pavisam ātro variantu. Divus garākus slotaskātus vai pāris līstes un ar garajām savilcēm pie reliņiem. Nav nekāda gadsimta konstrukcija, bet kautko no bodes līdz mājām aizvest var.

0 0 atbildēt

Visgrūtāk bija izdomāt pašu konstrukciju, jo oriģinalos kronšteinus tuvumā neesmu redzējis, nezināju kā varētu taisīt. Konstrukcijai bija jābūt tādai, lai droši turās klāt un lai relatīvi viegli izgatavot. Sliedes šķērsgriezums ir rombveidīgs tapēc galīgi nebija viegli saprast kā lai tur kko nekustīgi piestiprina. Šeit savilce katrā kronšteinā notiek tikai ar vienu skrūvi, kas iet cauri "bomim" un pašam kronšteinam, apakšā ir tikai viens uzgrieznis ar ko viss savilkts. Uzliekot svaru, tas spiež uz leju un slodze uz skrūvi palielinās, bet tikai cirpē, neietekmējot slodzi uz vītni. Te svarīgi cik precīzi izurbti caurumi kronšteina augšājā daļā. Kaut kā tā..  Kad izolene sāks lobīties, pamēģināšu termouzmavas. Paldies plusotājiem!

0 0 atbildēt