local-stats-pixel fb-conv-api

Iesildīšanās turpinās IV.67

Raksts pacelts. Atkal jāstiepj kaķis aiz astes : mani raksti nav reklāmai, autiņu ķīlēšana ir mans hobijs, rakstos dalos savā amatiera pieredzē ar interesentiem, dzelžumīļiem un visiem tehnikas cienītājiem. Mēģinu ieinteresēt un iedrošināt jauniešus uz šīm lietām, iedot kādus padomus tiem kam iesākumā gar tehniku jāgrābstās kā ezītim miglā. Tāpat ir interesanti uzklausīt citu pieredzi šajā jomā un pacepties komentāros ar interesentiem un domubiedriem pa tēmu un arī ne pa tēmu. Ir darba procesā tāda lieta kā pīppauzītes, tad tās arī aizpildu ar nelielu darbošanos Spokos :)

Ko es te leju ? bla bla bla...... Ak, jā, nu jau būšu iesildījies, pēdējais piegājies un jāliek punkts šim rakstiņam. Tātad turpinam iesākto un ceram tikt līdz smukām beigām, tā lai nav kauns cilvēkiem acīs skatīties un ir gandarījums par paveikto.

« 1  2  3 »
906 0 67 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 67

0/2000

Ja shis ir tavs hobijs, tad kaads ir tavs maizes darbs???

0 0 atbildēt

Man ir tieši tāds pats modelis, tik sedans! Drīz spararats jamaina, ahh baigā nauda!emotion

0 0 atbildēt

Sveiks .

Te viss skaisti :)

Kā lai ar Tevi sarunā " W202 augšāmcelšanos''  ????  tur ar varētu sanākt laPss raksC un cmGmukas bildes :O esmu gatavs kaut tulīt aizvest un parādīt Tev to vāģīti , ja pateiksi PN , neapvainošos , bet zināšu  ka jāmeklē cits ''Sasha'' .....

P.S. ''termiņi'' nespiež , cik Tev ilgi vajadzētu/gribētos , tik arī varētu ''vilkt'' to W202 ''augšāmcelšanos '':)

caksis _inbox.lv

0 0 atbildēt

cik esmu lodējis, plastmasu lodēšanai ir viens mīnuss, kas dažās vietās ir būtisks - pēc lodēšanas tā zaudē elastību, lūzt pie pirmās iespējas, bet man ir viens būtisks, praktiskas dabas jautājums - kā krāso melnās plastmasas, nu piemēram, buferiem, kam ir krāsotā daļa un apakšā melnā - it kā ir speciāla grunts plastmasai, elastifikatori krāsai, bet esmu dzirdējis padomos, ka vajag noiet pāri pirms gruntēšanas ar cūklampu, nu ne jau kausējot, sadzedzinot, bet nokarsējot virskārtu, padalies, lūdzu, pieredzē - kā ir labāk, jo bieži redzēts, ka krāsotā plasmasa lobās?

0 0 atbildēt

Klau, pulēšana jāveic drīz pēc lakošanas vai ir jāgaida kāds laiciņš, un tad tikai vēlams pulēt?

0 0 atbildēt

Izskatas ka Tu no man veca miesta, Ikskile dzivo?

0 0 atbildēt

Ne pa tēmu, nu Sašā kā erots patika?

0 0 atbildēt

varēji to restes daļu arī piekrāsot, lai atverot haubi, nelec plaisa ārā.

0 0 atbildēt

loti nekvalitativi es ar otu labaak maku

0 3 atbildēt