local-stats-pixel fb-conv-api

Formula D 20116

58 2

Formula Drift, arī pazīstams, kā Formula D ir galvenais drifta pasākums Amerikas Savienotajās Valstīs. Džims Liāvs un Raiens Sādž ir dibinātāji un smadzenes aiz šī ļoti veiksmīgā pasākuma. Formula D tika nodibināta 2003. gadā kā apakšuzņēmums Slipstream Global Marketingam, tā pati kompānija kura ieveda D1 Grand Prix Amerikas Savienotajās Valstīs.

"Formula D nepārtraukti popularizē driftu, kā sporta veidu," saka Džims Liāvs, prezidents un līdzdibinātājs Formula D. "Mums ir paveicies strādāt par top vietām autosportā šajā valstī un mums ir liels prieks piedāvāt un nodrošināt kvalitatīvu izklaidi faniem visā pasaulē."

Šeit arī jums būs daži video saistībā ar 2011. gada Formula D sacensībām no visām ASV malām. Fakts, ka izvēlējos tikai dažus no visiem desmitiem, bet nu domāju, ka būs labi. Veiksmīgu jums skatīšanos.









58 2 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Nice video, nice drift! Tiešām aizrauj! emotion ++

3 0 atbildēt

labs raksts +

wl

2 0 atbildēt

Šo drifta sacensību seriālu iesaku visiem, reāli aizrauj un ir ļoti skatāms.emotion

1 0 atbildēt

Riktīgi reāli. Tiešām kvalitatīvi video, prieks skatīties. :)  Tik vienīgi žēl ka Latvijā tādu prieku neredzēt.. Pat ja būtu iespēja, biļete miljonu maksātu. :/ Bet rakstam plus, bez liekas domāšanas!

1 0 atbildēt

Drift forever!

1 0 atbildēt

3.video izskatās kā datorspēlē

0 0 atbildēt