local-stats-pixel fb-conv-api

Fast and Furious 617

Ne vienmēr turpinājumi spēj sacensties ar pirmo daļu. Vismaz vairākums gadījumu filmu turpinājumi ir vien producentu centieni nopelnīt papildus naudas kušķi uz vecu slavas lauru vainaga rēķina. Ir, protams, arī izņēmumi, lai gan eksperti spriež, ka pat aģenta 007 piedzīvojumi ar katru nākamo epizodi kļūst komerciālāki un nebaudāmāki.

Patīk, nepatīk, labāk, sliktāk. Tas šoreiz katra paša pārziņā. Tiem, kam patīk viss tas, kas ir pretrunā ar likumu, kam nav vienaldzīgs ātrums, automobiļi un glītas meitenes, tiem atkal ir pamats uzgavilēt, jo jau 25. martā pirmizrāde gaidāma kārtējai, nu jau sestai “Fast and Furious” sērijai.

Filmas darbība ir tiešs iepriekšējās sērijas turpinājums. Ja atceraties, tad Doms un Brains devās bēgļu gaitās ar vairākiem simtiem miljonu dolāru ķērienu. Nenogurušais speciālais aģents Hobs arvien vēl turpina vajāt nelegālās strītreiseru bandas un, lai tiktu galā, meklē palīdzību pie jau minētā Doma un Braina. Pie viena, no mirušajiem atdzimst arī Doma bijusī mīļotā sieviete, kura pirms dažām sērijām tika nogalināta.

Filmā redzēsim daudz un dažādus automobiļus. Sākot no pirmās paaudzes Ford Escort un beidzot ar Ferrari Enzo FXX. Dažos filmas kadros iekļuvusi pat Alfa Romeo. Taču ar automobiļiem vien filmas varoņiem šoreiz būs par “īsu” un lietā tiks likti arī dažādi lidojoši transporta līdzekļi. Tajā skaitā pat viens no lielākajiem kravas transporta lidaparātiem “Ruslan”.

Patīkamu skatīšanos!

Starpcitu, par zvaigznēm un auto šeit ir daudz vairāk: http://www.autodroms.lv/category/zvaigznu-auto/



64 0 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Zinu ka man tulīt sabāzīs mīnusus tīneidžeru bari, bet nu cik tie holivudas pidriķi var drilēt to fast and furious, ar katru daļu viss arvien vairāk aiziet tālāk no sacīkstēm un vāģiem un viss jau ir pārvērties kkādā prostā šaudīšanās huiņā, meģināju 5. paskatīties nu bļeģ, pārspilējot, trīs mašīnas pa filmu un visulaiku tikai divi testosteronu pārmočīti skūti un nosvīdūši ne-baltās rases pārstāvji mīcās pa meksikas noputējušajām ielām.

11 3 atbildēt

Ceru, ka būs laba. emotion

Kā arī viņu esmu ieklāvis savu gaidāmo filmu listē emotion

4 1 atbildēt

Esmu ievērojis ka Fast & Furious ir lietpratējs atgriežot mirušos.  Pirmais bija japānis kurš sadega un uzsprāga Tokyo Drift (3.daļa) un parādās 4. daļā. Tad Dona meitene cieš avārijā un viņu nošauj (un fucking apglabā zārkā) 4. daļā. Pēkšņi viņa parādās Fast Five (5.daļā). Kas būs nākamais? Visi draugi pārdzīvos atombumbas sprādzienu?

Tas tik tā par sīkumiem, pašas filmas ir super, katru reizi cītīgi gaidu nākamo daļu.

3 2 atbildēt

atceros 5 daļu. vnk bija izgāšanās. atceros, ka rādija, ka viņi vinnēja mašīnas ielu sacīkstēs, bet to, kā vinnēja un sacentās nerādīja. filmai oriģinālā jēga pazudusi.

1 0 atbildēt

8 daļa beigsies, kā transformeru pirmā daļa :D

1 0 atbildēt

Izskatās ka šis būs labs kā bail.emotion

1 1 atbildēt

filmu ar nepacietību gaidu :0

1 1 atbildēt

0:45.. awesome effekti emotion

0 0 atbildēt