local-stats-pixel fb-conv-api

Cilvēks ar zelta rokām un galvu uz pleciem...75

543 6

Sveiki! Abi video ir par onkuli ,kas pēc negadījuma , lai ietaupītu naudu , izdomāja pats savām rokām atjaunot savu AUDI 100. Priekš tiem , kas par slinku , lai skatītos video, izvilku un iemetu skrīnšotus. Ceru , ka patiks.





543 6 75 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 75

0/2000

Krievu Saša Aleksandrs emotion

69 3 atbildēt

Šis stāsts sen redzēts, nu bet paldies ka parādīji Spoku publikai emotion  Cilvēku iedvesmoja bezizeja, par apdrošinātāju izmaksāto naudiņu atremontēt savu autiņu viņam nespīdēja...  Vasīlijs parādīja un pierādīja ka paša spēkiem arī var tikt galā ar autiņa remontu, viņš nav profesionāls meistars, bet viņam daudz draugu kuri palīdzēja veikt dažas opcijas un sniedza padomus. Galvenais lai funkrieris strādā un rokas nav bail pasmērēt, respect vīram.

62 2 atbildēt

Sašas pazudušais brālis?? emotion

26 0 atbildēt

Un tagad uz LV pārdošanai ar tekstu "Nekad nav bijis dauzīts" :D Bet visā visumā, pastrādāts pa pirmo. Vispār traki, ka šādi sadauza kāds lops mašinu, uztaisa cilvēkam tik liekas izmaksas un darbu. Bet Krievijā tā ir ierasta lieta. Iečekojiet youtube "russian crash compilation". Tos video var stundām ilgi skatities, liekas Krievijā likumi neeksistē, tur daudz tādi gadijumi: brauc divi auto, priekšā braucošais ieslēdz pagriezienu un samazina atrumu lai nogrieztos pagalmā. Latvijā normāls cilvēks  ari samazina atrumu atļauj tam nogriezties un brauc savu ceļu tālāk, a Krievijā vel uzdod gāzi, speciāli pabrauc uz labo pusi vairāk, iedod pa sāniem, un tad pats dirš" Bļeģ urod, pidar, pa mordu hočeš?"  Liekas, ka Krievijā kautkādi slimi, vai ari vienkārši mekle iemeslus lai ar kādu salektos vai izkautos. Ari vienā video gadijums - čalis mierigi brauc ar moci, piebrauc urlāni ar sajātu bembi  nogrūž moci no ceļa un tad mašinā ņirdz ar savu paretināto redeli. Tādiem dauņiem tak tiesibas nevar dot!

17 0 atbildēt

Kkādu mazo suzuki sen uz pusēm būtu pārrāvis emotion

7 0 atbildēt

Ja grib, tad vienmēr var atrast kur piekasīties, bet... Cepuri nost onkas priekšā.

Labprāt gribētos dzirdēt Sašas kritisko viedokli par šo :)

7 2 atbildēt

Sludinājumā- Labs auto, ideālā kārtībā. Nav sists! emotion

6 3 atbildēt

Malacis onkulis!!!  kāds nezin kas par dziesmu ir 12:20?

Edit - atradu pats, saucas Nikita - Mashina :D

3 0 atbildēt

Tas ir A6

3 0 atbildēt

beidzot kautkas labs :)

2 0 atbildēt
Lai onkulītim trīstūris vairs nav jāpielieto.
2 0 atbildēt

Pfff Makgaivers to pašu varētu izdarīt 3-4 minūtēs izmantojot sērkociņus, izoleni un atejas poda vāku! emotion

2 0 atbildēt

Tik naivi domāt ,ka viņš nekad neko tādu nav darījis!Spārnu pielikt,nogruntēt prot ,bet ielīmēt logu sauc citus vaņkus. Pat ja arī instrumenti ir aizlienēti,ko darīt ,ja nekad neesi metinājis,krāsojis un beigās vēl pulējis.Paskatoties spokos,kā daži te kautko apgreido--to var saukt par pirmo reizi,bet te viss liecina par profesionālu darbu,ja nu nav sevi kādu nakti nobūris par vunderonku.

2 0 atbildēt

Nezinu vai būšu diezko oriģināls ar savu komentāru, bet šis vīrs pierāda to, ka pat ar visai vienkāršām tehnoloģijām var kaut ko tādu saremontēt. Visu cieņu

2 0 atbildēt

Tieši tādu pašu audi modeli esmu taisījis, un arī kreisajā pusē griezām spārnu nost un svarkojām pa jaunam..!

1 0 atbildēt

Kāds zina, kāds nosaukums ir dziesmai, kas sākās 4:22 otrajā viģikā ? Nekādīgi nevaru atcerēties, kā viņu sauca, zinu, ka pa ''RADIO SKONTO'' ir skanējusi pāris reizes :D 

1 0 atbildēt

nju normaals vecis ... rokas izaugushas iistajaa vietaa ... emotion

1 0 atbildēt

Pats braucu ar Audi 100 C4, bija patiess prieks redzēt, kā mašīnas skaistums atdzimst! emotion

1 0 atbildēt

Nepamanīju skrīnšotus emotion

1 0 atbildēt

otrajā video 7.40 pa spārnu rāpo muša, gan jau ka kāda ielipa arī svaigajā krāsā emotion

1 0 atbildēt