local-stats-pixel fb-conv-api

Brabus uzlabojis SLS AMG rodsteru3

76 2

Vācu tūninga kompānija Brabus sagatavojusi savu vaļējā Mercedes-Benz SLS AMG versiju, kas oriģinālo auto pārspēj kā ārējā izskata, tā arī veiktspējas ziņā.

Esenes motoršovā prezentētais auto ir ieguvis jaunus virsbūves aerodinamiskos elementus no oglekļa šķiedras. To vidū var minēt spoileru zem priekšējā bampera, sliekšņu uzlikas, aerodinamisko difuzoru aizmugurē, kā arī ventilācijas atveres priekšējā un aizmugurējā bamperā.

No standarta SLS AMG Brabus modelis atšķiras arī ar īpašiem Brabus radītiem Monoblock F Platīna sērijas riteņu diskiem, kuru diametrs uz priekšējās ass ir 20 collas, bet aizmugurē - 21 colla. Riepu izmērs attiecīgi ir 275/30 ZR20 un 295/25 ZR21.

Brabus darbnīcās Botropā SLS AMG Roadster ticis arī pie jaunas regulējamas balstiekārtas, kas izstrādāta sadarbībā ar Billstein. Tā ļauj automobiļa klīrensu pazemināt par līdz pat 40 milimetriem, izvēloties komfortablas gaitas īpašības vai tieši otrādi - sportiski precīzu stingrību. Automobiļa salonā ir arī speciāla poga, kuru nospiežot, rodstera priekšgals paceļas par 50 milimetriem un krietni vieglāka kļūst manevrēšana stāvvietās gar apmalītēm un pār ātrumvaļņiem jeb "guļošajiem policistiem". Sākotnējā stāvoklī priekšgals atgriežas, pogu nospiežot otrreiz vai arī tad, ja SLS AMG Roadster ātrums sasniedz 30 km/h.

Brabus labākajās tradīcijās ticis uzlabots arī SLS AMG 6,2 litru motors. Ar pašu radītu motora elektroniku un jaunu titāna izplūdes sistēmu, kas ir par 40% jeb 12 kilogramiem vieglāka nekā oriģinālie mezgli, agregāta jauda no standarta 571 zirgspēka ir paaugstināta līdz 611 zirgspēkiem, taču, kādu iespaidu tas atstāj uz auto dinamikas rādītājiem, Brabus neprecizē. Var vienīgi atzīmēt, ka izplūdes sistēmā ir speciāls vārsts, ko var elektroniski regulēt un tā ietekmēt automašīnas dziesmu.

Uz šosejas vai citos piemērotos apstākļos to var ieslēgt Sport režīmā, lai auto tālēs zilajās trauktos rupjas rēkoņas pavadījumā, bet Coming Home režīmā auto būs rāms un kluss, lai, nakts vidū atgriežoties mājās, nepamodinātu kaimiņus.

Auto interjerā ir plašas individualizēšanas iespējas, izmantojot ādu, eksotisku koka apdari un oglekļa šķiedras akcentus un virkni dažādu aksesuāru, piemēram, spidometru ar iedaļām līdz 400 kilometriem stundā.

76 2 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

emotion 

0 0 atbildēt

seksīgs 

0 0 atbildēt

Bildes tik paskatījos, nav smuki teksts izkārtots :(

0 1 atbildēt