local-stats-pixel fb-conv-api

Boeing 777 katastrofu lidmašīna?11

248 1

Noteikti, ka esat dzirdējuši par Malaizījas reisu 370, kas vēl joprojām ir pazudis un ir izsludināts meklēšanā. Paskatoties uz lidmašīnu, kas ir Boeing 777, man atmiņā atausa pāris citas katastrofas, kur šī lidmašīna ir bijusi iesaistīta.

Tā nu lūk šajā rakstā nedaudz par šo lidmašīnu un tās katastrofām.

248 1 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000
pēc četrām dienām jālido. Brr!
6 0 atbildēt

Protams ka nevar nosaukt par katastrofu lidmašīnu, patiesībā 777 ir viens no vislabākajiem drošības rekordiem no visām lidmašīnām. 

5 0 atbildēt

1000 lidmašīnām 11 gadu laikā 10 incidenti. wow, tāda nāves kaste. tik bīstama. akmansdievsakmansdievsnekāpietiekšātajālamatā.

2 0 atbildēt

Jā... Asiana ļaunais 777 ņēma,un aizķēra ar "asti" skrejceļa sākumu,tas nekas,ka kopkitā sēdēja trīs idioti,kas aizmirsa kontrolēt svarīgāko parametru lidmašīnai:ātrumu!Jo,kā zināms,ja lidmašīnai nav ātruma,tā lidot nespēj,diemžēl :( Par degvielas uzpildes laikā notikušu uzliesmojumu vispār bez komentāriem,kāds tur sakars ar konkrēto lidmašīnas tipu?!

0 0 atbildēt

es lkm nekad nelidošu

0 0 atbildēt

Man viena no vis ticamākajām versijām liekas pilotu pašnāvība ai cik tas arī neticami neizklausītos jo galvenajam pilotam mājās ir 777 simulātors + no kura 1 dienu pirms negadijuma tika izdzēsta visa informācija + kāds speciāli izrāva drošīnātājus kas atbildīgi par komunikācijām + lidmašīna lidoja vēl apm 4 stundas pēc pazušanas, tieši tāpēc meklēšanas darbi šobrīd notiek Indijas okeānā. 

0 0 atbildēt

Vispār jau malaizijas reisu atrada pirms divām dienām indijas okeānā un neviena izdzīvojušā nav

0 0 atbildēt