local-stats-pixel fb-conv-api

Bmw m88

Sākotnējā informācija liecina, ka jaunais auto tiks konstruēts uz tās pašas oglekļa šķiedras-alumīnija šasijas, uz kuras bāzēts hibridizētais ielas superauto i8, atsaucoties uz amerikāņu izdevumu Automobile, vēsta Motor.ru. Tiek ziņots, ka septiņdesmito gadu beigu superauto pēctecis iegūs V8 turbomotoru ar aptuveni 600 zirgspēkiem un virkni degvielas patēriņu samazinošu sistēmu, tostarp stop/start un bremžu enerģijas rekuperācijas sistēmas.

Sērijveida M8 konstrukcijā plaši tiks lietots alumīnijs, magnijs, titāns, kā arī dažādi plastikāta kompozītmateriāli, lai gatavs spēkrats svērtu vien ap 1250 kilogramiem. Ar 600 zirgspēku jaudu tik viegls auto bez lielām grūtībām arī varētu sasniegt inženieru mērķi - 330 kilometrus stundā.

Nonākot tirdzniecībā, BMW M8 varētu maksāt ap 250 tūkstošiem eiro.

Pagājušā gada beigās M GmbH pārstāvji pavēstīja, ka ne reizi vien ar BMW vadību ir apsprieduši iespēju izlaist jaunu superauto. M GmbH pārstāvji norādījuši, ka viņu rīcībā esot visas nepieciešamās zināšanas, lai veiksmīgi laistu šādu auto sērijveida ražošanā, taču tolaik speciālistiem neizdevās rast projektam ekonomisku pamatojumu.

Mūsdienu M1 konceptuālā versija tika radīta, godinot tāda paša nosaukuma ielas sporta auto, kurš tika izlaists periodā no 1978. gada līdz 1981. gadam, 30 gadu jubileju. M1 konceptauto tika izrādīts pirms četriem gadiem dizaina konkursā-izstādē Concorso d'Eleganza Villa d'Este, un toreiz BMW uzsvēra, ka šis ir tikai unikāls konceptauto un tā ražošana sērijveidā nav plānota.

Nobeigumā var atzīmēt, ka ap 2016. gadu BMW M8 varētu uzrasties vairāki jauni konkurenti, piemēram, nākamās paaudzes Audi R8, kompaktais superauto Mercedes-Benz SLC AMG un, iespējams, arī nākamās paaudzes SLS AMG.

18 3 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

baigi līdzīgs 850, bet man nepatīkemotion

2 0 atbildēt

6 Bilde - DAT FACE emotion

2 0 atbildēt

man kka nepatīk

3 2 atbildēt

Ak dievs, tik seksīgs auto! emotion

3 2 atbildēt

Smuks smukulīts, no visām pusēm. emotion

1 0 atbildēt

Sākumā bija pazudis teksts. LABOTS.

0 0 atbildēt

vot juus chiulji domaajat ka latgalieshi atpalikushi.... jums paareejaa Latvijaa vakar tikai netu piesleedza? autor! pizdatais bmw jaunums! paskaties kad vispaar shis video jutubaa ievietots, VW jau 3 paaudzes golfa pa sho laiku uztaisiija :D

1 1 atbildēt

man nepatīk diski un no sāniem, bet tā no aizmugures un priekšas ir emotion

0 0 atbildēt