local-stats-pixel fb-conv-api

Blondīne pie stūres0

20 13

Šodien ,esot ciemos, novēroju dīvainu skatu uz ielas. Otrajā joslā stāv volvo s80 ar ieslēgām avārijas gaismām. Sākumā,domāju pēc cik ilga laika tajā kāds ieskries,jo šis neadekvātais auto vadītājs pārkāpa ceļu satiksmes noteikumu neizliekot avārijas trijstūri.

Apmēram ,pēc minūtēm desmit, apstājās cits auto pajautājot vai nevajag palīdzēt ,bet saņemot apstiprinājumu,ka viss kārtībā aizbrauca tālāk..

Un tad sākās jautrākais,nekad nebūtu iedomājies ,ka tehnisko palīdzību nodrošinātāji pārvietojās ar X5 ,bet šoreiz nepareizs bija mans minējums. No BMW izkāpa divi vīrieši ,bet no volvo vadītāja sēdekļa izrāpās blondīne. Nedaudz parakājoties pa bagāžas nodalījumu ,tautā sauktu par bagažnieku , vīrieši no tā kaut ko izņēma un tad devās atpakaļ uz savu auto un izņēma divas 5l pudeles ar zaļganu šķidrumu . Tad es sapratu,ka blondīne kārtējo reizi ir izblamējusies ,jo ir braukusi kamēr beidzās degviela. Tā arī izrādījās patiesība,jo viens no vīriešiem ,pēc degvielas ieliešanas bākā, iesēdās volvo vadītāja krēslā un drīz vien aizbrauca no notikuma vietas,bet blondīne ierāpās BMW blakussēdētāja vietā un arī atstāja notikuma vietu.. Lūk Jums kārtējais pierādījums ,ka joki par blondīnēm nav vienkārši izdomājums..

20 13 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://reāls atgadījums
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000