local-stats-pixel fb-conv-api

BMW 73528

296 2

Sveicināti Spoki! Kopš mana pēdējā raksta ir pagājis tik ilgs laiks, ka varētu domāt, ka esmu jau nomiris. :D Nē, neesmu gan.

Tad nu lūk! Pirms kāda laika mūsu ļoti pieticīgajā garāžā parādījās kāds visai interesants eksponāts, kādu bieži vairs uz ielām nevar ieraudzīt.

80to gadu BMW 735. Diezgan iespaidīgs kuģis.

Automašīna prasa lielu darbu, taču mēs šoreiz labojām tikai vienu slieksni, un arkas. Slieksnis tika taisīts praktiski no jauna, tāpēc darbs nedaudz aizkavējās, saimnieks, kā jau liels pedants, bija nedaudz vīlies par to, jo uzskatīja, ka mēs esam kārtējais "muzikantu" kantoris, kas uzņēmies nepaceļamu darbu.
Viņš kļūdījās...

296 2 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000

vARĒJI BIKU VAIRĀK BILDES SALIKT ,BET AUTO FORŠS

27 0 atbildēt
FTP avatarsFTP

Kapec te vel nav Sashas komentars ?emotion

14 0 atbildēt

Labs vāģis.Navemotion pārbāzts ar visādām alumīnija huiņām kā jaunākie.

7 0 atbildēt

Haizivs. emotion

5 0 atbildēt

Klasika. patik šitās haizivis emotion

1 0 atbildēt

Ka es šito bmw modeli milu...

1 0 atbildēt

būs labs :)

0 0 atbildēt

Relikvija! emotion

0 0 atbildēt

Smukulis, gaidu nakamo rakstu .. Tik jacer ka beigas gazas katlu liksiet ieksa savadak degviela ka cauraa mucaa . 

2 2 atbildēt

Darba kolēģim radās izdevība iegādāties šādu tikait 4.5, un neskatoties uz to ka nav "L", nu tāda laiva(kaut pats pārvietjos ar chrysler 300m). UN galvenais ka ekstras un visādas fīčas ir daudz reiz vairāk nekā lielākajā daļā tikko no konvejera noripojušiem auto. Dienu ko pavadījām vizinoties pa pilsētu nespējām vien nopriecāties par šedevru 

0 0 atbildēt

3.0 cl?

0 0 atbildēt

emotion emotion

0 0 atbildēt

Piedodiet man visi mazie bērni ar jūtīgajām dvēselēm, bet velns parāvis kopš kura laika auto remonts ir kļuvis tik īpašs, ka pat internetā to ir jāliek, lai gūtu atzinību, auto forumos vēl saprotu, pieredzes apmaiņa, kaut vai, bet šeit?

Ne viens vien simts cilvēku šādus darbus veic nepārtaukti un ne sliktākā kvalitātē, pats arī esmu remontējis un vēl arvien bieži remontēju mašīnas (savas), tas nav nekas slavējams un apsveicams, tā ir pilnīgi normāla parādība, ka auto tiek uzturēts kārtībā un kopts, jā, piekrītu, gala rezultāts bildēs izskatās labi, tāpēc piekritīšu tam, ka autors savu darbu prot.

Nelieku ne +, ne -, tā kā mazie bērni guliet mierīgi.

Gaidu mīnusu un tizlu uzbraucienu kaudziemotion

2 2 atbildēt