local-stats-pixel fb-conv-api

Avārējušie luksusauto59

572 2

Sveiki! Vēl vakar es rakstīju par avarējušajiem auto, kuru cena bija pārsvarā, ap 30000 LVL, bet šoreiz apskatīsim automobīļus vēl dārgākus un jaunākus!

Tātad, tākā pats interesējos par mašīnām, nolēmu uztaisīt apskatu par avārētajiem dārgauto un to cenām eiropas tirgū. Cenas es rakstīju ne no tukšām debesīm, bet gan uzzināju tās no populārā Britu auto sludinājumu servisa Auto Trader un vācu Mobil, nokonvertēju cenu latos un noapaļoju.

Sākumā, būs bieži redzami auto, bet jo tālāk skatīsieties, jo interesantāk jums būs.

Kā jau teicu iepriekšējā rakstā, šo automobīļu īpašnieku makiem avārijas īpaši nekaitēja, jo visi šie automobīļi tiks pārdoti apdrošinātāju izsolēs. Tātad, apdrošinātājs jau apmaksāja vadītājiem zaudējumus.

572 2 59 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 59

0/2000

Manuprāt cilvēkiem kuri spēja viņus atļauties ir pilnīgi vienalga vai autiņi ir sasisti. Tādi cilvēki tāpat mašīnas maina, kā zeķes. Nopirks jaunu.

32 1 atbildēt

7. nav Alpina, tas ir parasts septitais. Alpina ir nevis ka BMW tuninga kantoris, bet gan atsevisks razotajs. Tapec ari Alpina aizstaj standarta bmw logo ar savu ALPINA logo.

11 0 atbildēt

Izskatās ka R8 ir uz nakti maskačkā atstāts

9 0 atbildēt

viens vaards - apdoshinaashana emotion

4 0 atbildēt

Vārds ''niedomīgs'' (pie Bentley) drīzāk būtu ''neiedomājams''.

2 0 atbildēt

žēl auto emotion man tāds būtu es viņu saudzētu maksimāli

2 0 atbildēt

R8 Ka visp ta var sadauzit ?  Istas ka kautkada derbija braukts emotion

1 0 atbildēt

audi r8 2012 gada iekš ss.lv maksā 96 900 euro, jeb 68 101 lvl ! Kur tu tādas cenas izkasīji ? :D

1 0 atbildēt

kas ātri brauc tas arī ātri reizēm ātri apstājas. par šiem auto-luksus klases auto man liekas nevajag atjaunot. labi protams nerunājam par nelielu bukti uz spārna vai arī uz bufera. Bet savādāk šādi eksemplāri labāk uz tplmetu un miers.

1 0 atbildēt
Net uma stroj doma.
1 0 atbildēt

Tā nav Alpina.

1 0 atbildēt

nu EVO komplektācija MR TC-SST ir ekskluzīva. Un vispār pie mums tas skaitās iecienīts un ekskluzīvs!

1 0 atbildēt

Par auto remontiem ir dzirdēts daudz un arī pašam ik pa laikam nākas rakties zem pārsega un vēl šur tur.

Par šiem auto- ir tā, ka ja mašīnai ir pāris buktes sānos, tuč locīts jumts vai norauti bamperi- tas ir remontējams un būtībā pabeidzot remontu, atkal brauks kā jauns. Tomēr autiņi, kas ir sisti krietni spēcīgāk- pat pēc kapitālā remonta nav droši, jo pēc sitiena ir izmainīta uzbūve un ir nobīdes, kuras vairs neiztaisnos. Protams, arī šos auto var vizuāli uzcelt atpakaļ un pacelt uz augstāku plauktu, tomēr pat pēc ideāla remonta šie auto ir bīstami. Kādu laiku atpakaļ pa tv skatījos raidījumu par sistiem auto- šīm mašīnām drošības koeficients krīt par vismaz 30%. Tika uzskatāmi parādīts, ka remontētai mašīnai iekļūstot līdzīgā avārijā, bojājumi var būt krietni lielāki pat pie mazāka ātruma. Rezumējot- kapitāli sistiem autiņiem vieta būtu jārod šrotā. Tie uz ceļa būs bīstami pat vizuāli perfektā stāvoklī.

1 0 atbildēt

Itka tev ir atrs auto,bet tolks no ta ,nekads.

Tas pats ,es butu nopircis savu pirmo autu,audi  R8

1 0 atbildēt

nezinu kā jums, bet man ir tā - redzu jauno 2013 gada BMW, vai Mersi - nekādas emocijas, be kad redzu ŽIGULI,MOSKVIČU, VOLGU, acis uz reiz ievēro. Tām mašīām ir kas īpašs.. tās ir atmiņas par maniem vecākiem un viņ dzīvi.. sirdī iekrīt ziniet.. emotion

1 1 atbildēt

Cenas gan te nav pareizas :S Kur tu vispār tādas izrāvi ? Audi R8 2012 Spyder cena : $128,950 - $211,550 , avots : http://buyersguide.caranddriver.com/audi/r8/2012/audi-r8-spyder tur līdz 140k LS tālu vēl

0 0 atbildēt

PO*** AODRIŠINĀŠANA VISU NOSEGS emotion

 Kam ir tāda mašīna tam ir apdrošināšana emotion

0 0 atbildēt
uz LT un visi būs dzīvi. :D
0 0 atbildēt

Nesaprotu, kur tu esi izrāvis tādas cenas? Konkrēti tā gada M3 vidēji maksā 30000Eur un  2010.gada Camaro (RS) maksā aptuveni 25000Eur. Kaut arī bildē tā nav Alpina, tā arī tik daudz nemaksā. Konkrēti tām mašīnām cenu latus pārveido uz eiro, tad jau būs tuvāk patiesībai.

0 0 atbildēt

žel tikai pa Nissan GTR un Mitsubishi Evo.. emotion

1 1 atbildēt